Scarlet Sails in 2020

De meest ongewone en spectaculaire vakantie van afgestudeerden van St. Petersburg wordt gevierd op zaterdag, het dichtst bij de witste nacht, meestal eind juni. Het heeft geen duidelijke datum, omdat het direct verband houdt met de examendata en recente oproepen. Waar komt deze naam vandaan, de geschiedenis van het uiterlijk, evenals de datum van de rode zeilen in 2020, zullen we in dit artikel vertellen.

De geschiedenis van de vakantie

De geboortedatum wordt beschouwd als 28 juni 1968, toen op initiatief van verschillende groepen afgestudeerden in de wateren van de rivier de Neva het eerste evenement werd gehouden, waarbij meer dan 25.000 studenten werden samengebracht. Waarom precies de dijk? De traditie van het ontmoeten van de dageraad in de natuur bestaat al vele jaren, en de Neva was de mooiste en meest geschikte plaats.

Het thema is ontleend aan het gelijknamige verhaal van Alexander Green, toen het meisje Assol op de kapitein wachtte om te zwemmen. Het idee bleek zo inspirerend dat precies een jaar later het evenement officieel wordt en de naam "Scarlet Sails" permanent blijft bestaan. Na verloop van tijd wordt de schaal groter, steeds meer mensen komen naar St. Petersburg om dit intrigerende schip met zeilen te zien.

Uit vrees voor enorme congesties viel de vakantie in 1979 onder het verbod en was er tot 2005.

Scarlet Sails Vandaag

Het idee om de vakantie nieuw leven in te blazen is van V.V. Voor Poetin vernieuwen ze samen met de gouverneur deze traditie. Dus, al zo'n 15 jaar, wordt het festival jaar na jaar gehouden en op dit moment is er een grootschalige muzikale uitvoering op het water met behulp van basismultimedia technologieën. De viering bestaat uit twee fasen:

  1. een concert dat plaatsvindt op Palace Square;
  2. een pyrotechnische show waarbij een schip met rode zeilen betrokken is, dat op muziek vaart.

Scharlaken zeilen hebben hun eigen motto: "Samen met Rusland!". De stad heeft hoop op de jongere generatie, stuurt ze naar volwassenheid. "Anthem to the great people" is het belangrijkste muzikale symbool geworden.

Door de geschiedenis van het festival zijn schepen herhaaldelijk vervangen. Van 1970 tot 1979 zeilde de Kodor langs de rivier, nadat het de Standart en de Young Baltic waren, en tot vorig jaar was Tre Conor versierd met dieprode zeilen.

In 2019 werd Rusland vervangen door het zeilschip, dat, volgens voorlopige gegevens, ook het 2020 Scarlet Sails-evenement zal voltooien.

Het werd speciaal verkregen als een symbool van het motto, heeft de grootste zeilen, kan ook op de motor bewegen en de snelheid kan oplopen tot 9 knopen.

Naast schoonheid moet het schip goede manoeuvreerbaarheid en een verantwoordelijk team hebben. Ondanks de eenvoud van de evenementen, is het vrij moeilijk om langs de smalle Neva te varen met een veranderlijke windroos, en je moet in dat soort muziek gaan, dus je moet de gebruikelijke commando's vele malen sneller uitvoeren. Veiligheid blijft het belangrijkste, daarom is tijdens de viering een hele flottielje aan de kust verborgen: een veiligheidssleepboot, 2 hogesnelheidsvaartuigen en 6 kleine boten.

Verwachte vakantiedatum

De datum van de rode zeilen van 2020 blijft open, het zal binnen enkele maanden bekend zijn wanneer de data voor de examens bekend zullen zijn.

Gezien de ervaring van de afgelopen jaren en wetende dat Scarlet Sails meestal op zaterdag of zondag passeren, kan worden aangenomen dat dit op 20 en 21 juni of op 27 en 28 juni zal zijn.

Het concert, dat op het Paleisplein wordt gehouden, kan alleen op uitnodiging worden bereikt, dat ze enkele dagen voor de viering naar scholen sturen.

Het langverwachte uiterlijk van een brik in de verte aan de oevers van de Neva is het meest charmante moment van de avond. Een kleine maar kleurrijke show blijft lang in de herinnering en een prachtig vuurwerk begeleid door muziek symboliseert het einde van de viering en een zorgeloos schooljaar.

zien de video Happy Scarlet Sails 2019:

Lees ook:

Bekijk de video: Cruise Ships We Want to Sail in 2020 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter