2020 anime: lijst

Voor fans van het anime-genre zal 2020 vol premières zijn, waarvan vele een paar jaar geleden waren gepland. Kijkers zullen zowel de voortzetting van eerder populaire verhaallijnen kunnen zien, als volledig onafhankelijke schilderijen met nieuwe personages die zeker hun aandacht zullen trekken. Levendige afbeeldingen en karaktereigenschappen zijn al lang een kenmerk van Japanse animatiefilms. Fans van het genre kijken uit naar wat voor anime in 2020 wordt uitgebracht.

Evangelion: 3.0 + 1.0

Première: 2020

Genre: Fictie, Actie, Bont

Regisseur: Hideaki Anno

Studio: Studio Khara

De Japanse animatiefilm van Studio Khara is het vierde deel van een tetralogie gebaseerd op de Evangelion-serie. Aanvankelijk werd aangenomen dat Evangelion: 3.0 + 1.0 in 2015 uitkomt, maar regisseur Hideaki Anno was, na problemen met de release van het derde deel, lange tijd depressief en weigerde te beginnen met het maken van de film.

De scenarioschrijvers van het laatste deel onthullen de details van de plot niet, maar beweren dat het einde verbluffend zal zijn en fans van anime zal aanspreken. Overweegt Evangelion: 3.0 + 1.0 het langst verwachte nieuwe product in 2020. De gebeurtenissen van de film, evenals de voorgaande delen, zullen zich ontvouwen in Tokyo-3, en het publiek zal de oude helden kunnen ontmoeten waar ze van houden.

Zero Century: Emeralda

Première: januari 2020

Genre: Fictie, Actie, Avontuur

Studio: Gainax

Een krachtige explosie verwoestte Tokio, maar een nieuwe stad werd gebouwd op het wrak, dat meer op een totalitaire staat lijkt. De kunstenaars van de film "Zero Century: Emeralda" wisten een apocalyptisch beeld van de wereld te creëren, waar de "ijzeren hand" met laboratoria voor de ontwikkeling van nieuwe wapens wordt tegengewerkt door het ondergrondse verzet, waarvan de deelnemers niet klaar zijn om moeilijke structuren en de huidige stand van zaken te verdragen.

In het midden van het perceel staat een bende tienerfietsers. Zijn leider Kaneda wordt een onvrijwillige deelnemer aan het experiment om de superenergie van Akira te extraheren, waardoor hij magische superkrachten verwerft.

Kood Wafter

Première: september 2020

Genre: Fictie, Komedie

Studio: J.C. Staff

De actie van de anime Kud Wafter vindt plaats na het einde van de tour, waar de hoofdpersonen naar Ricky en Kudryavka gingen in de serie "Little Pranksters". Tijdens de vakantie bleven ze in school slaapzalen wonen, maar vanwege een storing in de watervoorziening, werd Ricky gedwongen zijn woonplaats te veranderen, verhuizen naar Kudryavka in een slaapzaal voor vrouwen. Op het eerste gezicht is er niets mis met het nemen van een lege stoel van een buurman. Het enige probleem is dat jongens niet in een vrouwelijke slaapzaal kunnen leven en nu moeten de helden Ricky voor andere bewoners verbergen, wat na verloop van tijd moeilijker wordt.

Gemaakt in de afgrond: Dawn of the Deep Soul

Première: 2020

Genre: Fictie, Detective, Drama, Avontuur, Fantasie

Regisseur: Kojima Masayuki

Studio: Kinema Citrus

De afgrond is de enige onontgonnen plek op aarde die veel onontgonnen geheimen bevat. De eindeloze carrières en tunnels worden bewoond door verbazingwekkende wezens die oude, begiftigde met magische eigenschappen, relieken bezitten. Regisseur Kojima Masayuki nodigt kijkers uit om de Researchers of the Depths te ontmoeten die niet bang zijn om de afgrond uit te dagen. De film "Created in the Abyss: Dawn of a Deep Soul" is een volwaardige voortzetting van de eerder populaire televisieserie, die in 2017 aan kijkers werd getoond.

Freestyle

Première: juli 2020

Genre: Sport, Drama, School, Casual

Studio: Kyoto-animatie

De volledige film speelt zich af na de evenementen van het derde seizoen van de gelijknamige televisieserie. Het onderwijs op de middelbare school is ten einde en de vrienden van Haruka, Makotu, Rinu en Nagisa moeten hun toekomstige levenspad kiezen en een nieuwe vector voor ontwikkeling. Wat zullen de helden doen voor wie constante training en competitie een integraal onderdeel van het dagelijks leven zijn geworden? Dit kan worden geleerd uit de volledige anime "Freestyle", waarvan de première is gepland voor juli 2020.

Violet Evergarden

Première: 10 januari 2020

Genre: Drama, Avontuur, Fantasie

Studio: Kyoto-animatie, Animatie doen

Een andere anime uit 2020 zonder welke de lijst met schilderijen van dit genre onvolledig zou zijn, is Violet Evergarden van Kyoto Animation and Animation Do. De hoofdpersoon is een 14-jarig meisje dat toevallig in de oorlog terechtkwam. Tijdens de dienst verwierf ze veel nuttige vaardigheden, maar tijdens de oorlog verloor Violet beide handen, die werden vervangen door ijzeren prothesen. Het meisje begint een nieuw leven in de rol van een zelfvoedende pop, die praktisch geen menselijke gevoelens begrijpt, maar een nieuwe betekenis van het bestaan ​​wil vinden.

Op zoek naar studenten voor een heks

Première: mei 2020

Genre: Komedie, Magie, Shojo

Regisseur: Sato Junichi

Studio: Toei-animatie

De enige droom van het meisje Doremi is om tovenares te worden. Eens, tijdens een wandeling door de stad, vindt ze een ongewone winkel die meteen haar aandacht trekt. Doremy komt er per ongeluk achter dat zijn minnares een echte heks is en ze vindt het niet erg om een ​​slimme meid als student te nemen. Maar zal ze de vasthoudendheid en magische krachten hebben om 9 moeilijke examens te halen en haar droom te vervullen? "Finding Witch Students" is een leuke en lichte film van Toei Animation, die bekend staat om zijn hoogwaardige anime-schilderijen. De eerste filmvertoning van de avonturen van de toekomstige tovenares staat gepland voor mei 2020.

Woorden borrelen als frisdrank

Première: 2020

Genre: Muziek

Regisseur: Kyokhe Ishiguro

Studio: Signal.MD

Het 10-jarig jubileum van de FlyingDog-studio was een uitstekende gelegenheid om de anime "Words bubble like soda" te maken, die gevuld is met muzikale en vocale composities. De scenarioschrijver was Dai Sato, bekend bij de kijker voor andere populaire films, Ergo Proxy en Wolf Rain. Als de anime-verhuur succesvol is, kan Signal.MD besluiten om een ​​vervolg te maken, waarbij de karakters dezelfde karakters zullen zijn. Het werk van de regisseur werd toevertrouwd aan Kyokhe Ishiguro, die erin slaagde om 6 succesvolle animes te schieten.

My Hero Academy: Movie

Première: 2020

Genre: Komedie, Actie, School, Senen

Regisseur: Kokhei Horikoshi

Studio: botten

"My Hero Academy: Film" is een volledig beeld in de franchisenemer "My Hero Academy", waarvan de première is gepland voor 2020. In de anime krijgt het publiek het originele verhaal te horen van de jongen Izuku, die heel zijn leven ervan droomde een held te zijn, maar niet over de benodigde superkracht beschikte. Ondanks het pesten en de vernedering van leeftijdsgenoten, slaagt de jongen erin om een ​​aantal ongelooflijke vaardigheden van zijn idool en superheld Almachtige te krijgen. Alleen met zulke macht kan hij de Alliantie van Schurken bestrijden die macht willen vestigen over mensen over de hele planeet.

Bekijk de video: Top 10 Anime of Spring 2019 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter