Kapsels voor het nieuwe jaar 2020 voor meisjes

Wintervakanties, geliefd bij alle kinderen, liggen om de hoek en het is tijd om de foto te bekijken en na te denken over hoe je een kleine prinses prachtig kunt kammen op oudejaarsavond en welke stijlvolle kapsels kunnen worden aangeboden voor tienermeisjes voor het nieuwe jaar 2020.

We zullen je vertellen welke kapsels de komende winter in de trend zullen zijn, we zullen je helpen de beste optie voor prachtige foto's te kiezen en een kapsel te maken, volgens de aanbevelingen van de video-tutorials.

De kleinste

De mode voor stijlvolle kapsels ging zelfs de jongste baby's niet voorbij, zoals blijkt uit de talloze fotoreportages van trotse moeders over hoe spectaculair en onweerstaanbaar kruimels er feestelijk uitzien.

Belangrijk! Het haar van de baby's is erg delicaat en broos, dus artsen raden het gebruik van strakke elastische banden en haarspelden niet aan. Ook kunt u categorisch geen hulpmiddelen gebruiken voor het stylen en repareren van haar.

Om een ​​afbeelding van een sneeuwvlok, prinses of feeën te maken, zijn populaire opties zoals vandaag de dag heel geschikt:

 • netjes geselecteerde haarlokken;
 • stijlvolle vlechten en tracks;
 • weven van flagella;
 • ondeugende paardenstaarten.
Losse haren

Voor jonge prinsessen op elke leeftijd zijn verschillende losse haarvariaties geschikt. Zacht vallende krullen geven het beeld tederheid en romantiek, benadrukken de jeugd en verbergen indien nodig enkele van de tekortkomingen.

Het is beter om zo'n afbeelding aan te vullen met een stijlvolle diadeem, een modieuze hoepel of een spectaculaire haarclip.

Voor het oudere meisje voor Nieuwjaar 2020 kun je kapsels aanbieden met een krul die natuurlijke krullen of fijne chemie imiteert.

Belangrijk! Gebruik geen aanhoudende middelen voor langdurige fixatie. Geef de voorkeur aan de meest zachte middelen, zelfs als het kapsel maar één avond duurt.

Rok

Misschien is de eenvoudigste optie die zelfs papa zonder problemen aankan, paardenstaarten. Maar denk niet dat dergelijke kapsels vanwege hun eenvoud niet de moeite waard zijn om de TOP-afbeeldingen voor het nieuwe jaar 2020 in te voeren, omdat er tegenwoordig veel methoden zijn om stijlvolle paardenstaarten voor meisjes te binden, die je in combinatie met originele haarclips, strikken en andere decorelementen kunt maken geweldige kerstlook.

 • klassiek, dat je in een paar minuten kunt binden;
 • met kruisend slot;
 • "Dragon";
 • hart;
 • een hoepel.
Paardenstaarten in combinatie met staartjes zien er erg mooi uit. Dergelijk weven vereist een minimum aan tijd.

Spit

Vele jaren bezetten vlechten een leidende positie in de hitlijsten van avondkapsels. Als je ervaring hebt met het maken van effectieve strikken voor een baby, laten we je zien hoe je een meisje in 2020 kunt kammen, zodat ze de mooiste is op oudejaarsavond of bij een matinee.

Optie nummer 1 - twee heldere volumetrische vlechten met kanekalon

De modetrend van 2019 zal zijn relevantie niet verliezen in het komende seizoen. Dankzij het gebruik van heldere strengen maakt deze techniek het mogelijk om eigenaar te worden van lange vlechten, zelfs voor meisjes met halflang haar. Zo'n kapsel maken is heel eenvoudig. Het is voldoende om kant-en-klare sloten van de gewenste schaduw te kopen en ze in vlechten te weven, zoals weergegeven op de foto.

Optie nummer 2 - kleine gekleurde vlechten

Kleine vlechten met kanekalon kunnen een element van een echt helder beeld worden. Je kunt weven en lokken van felle kleuren, en sluiten in toon aan de natuurlijke kleur, en zelfs glanzend, wat vooral geldt voor het nieuwjaarsbeeld van het meisje.

We bieden een masterclass over vlechten met kanekalon:

Optie nummer 3 - complex weven

Kapsels, bestaande uit een ingewikkeld vlechtwerk, hoewel ze een hoge vaardigheid van de kapper vereisen, maar ze zien er echt geweldig uit! Dergelijke opties garanderen de kleine prinses universele aandacht en genot.

Optie nummer 4 - klassieke en alternatieve vlechten

Als niet elke moeder complex weven kan maken, dan een of twee vlechten vlechten, volgens het advies van professionele stylisten, kan de meerderheid dat doen. Tegenwoordig zijn er veel technieken om vlechten te weven:

 • klassiek (van 3 stranden);
 • Engels;
 • een krans;
 • volumetrisch met elastiekjes;
 • volumetrisch van 4 of meer strengen;
 • vissenstaart;
 • vlecht in een vlecht.

Bekijk ook een video-les over vlechten, die zal helpen een geweldig nieuwjaarskapsel voor melk te creëren tegen 2020.

Optie nummer 5 - vlechten met veter

Een uitstekende keuze voor jonge eigenaren van zowel lang haar als middellange lengte. Een opvallende nadruk in dergelijke kapsels zijn dunne linten die direct in lokken kunnen worden geweven, of in speciale houders worden geregen.
Voor de meest actieve

Moeders van actieve baby's zijn zich er terdege van bewust dat zelfs het meest stijlvolle en verfijnde kapsel gewoon niet op het hoofd van de baby kan blijven tijdens games, dansen en grappige inhalen, zonder welke de vakantie van kinderen zelden voorbijgaat. In dergelijke gevallen zijn korte kapsels gewoon onvervangbaar, waarvan er tegenwoordig ook veel zijn:

 • oren;
 • horens;
 • balken.
Belangrijk! Als de baby bezig is met dansen en bij de matinee zal ze complexe choreografische composities moeten laten zien, zelfs gewone korte kapsels zullen hun aantrekkelijkheid niet kunnen behouden. Hier is een speciale aanpak en de meest duurzame bevestiging van elk slot vereist.

Deelnemers aan dansgroepen hebben al lang een ongelooflijk aantal stijlvolle opties bedacht waarmee je er spectaculair en modieus kunt uitzien, maar maak je geen zorgen over het kapsel tijdens de uitvoering.

Natuurlijk kan men niet zonder speciale middelen en haarspelden repareren. Als je zelf met een minimale tijdsinvestering zo'n schoonheid wilt creëren, kun je van tevoren kant-en-klare krullen-overlays kopen. Het blijft alleen om het haar van de baby in een strak knotje te verzamelen en de afgewerkte sieraden te repareren.

De keuze aan kapsels voor meisjes

Elke moeder wil haar geliefde dochter de meest modieuze, slimste en mooiste zien, of het nu de eerste nieuwjaarsvakantie is in het leven van een baby of een schoolfeest. Maar bij het kiezen van een kapsel, naast mode, is het belangrijk om veel even belangrijke factoren te overwegen, waaronder:

 • de verlangens van het meisje en haar voorkeuren;
 • de bereidheid van het kind om stil te zitten terwijl moeder (of kapper) zal werken aan effectieve haarstyling;
 • de vermeende activiteit van de baby tijdens de vakantie;
 • de conditie van het haar en de mogelijke negatieve invloed daarop van het krullen, stijlen of stylen zelf.

Bekijk de video: 2019 HOTTEST Hair Trends (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter