Bathyscaphe - 2020-film

  • Wereldpremière: 2020
  • Première in Rusland: 2020
  • Land van productie: Rusland, VS.
  • genre: drama, thriller, rampenfilm
  • directeur: Alexander Tarasov

Verwacht wordt dat de film 'Bathyscaphe' in 2020 wordt uitgebracht over diepzeeduiken, militaire geheimen en menselijke heldenmoed. Premier's van de foto zullen gretig worden afgewacht door liefhebbers van verhalen over de onderwaterwereld, want er zullen veel afleveringen zijn die een beangstigende, maar zulke verleidelijke diepte tonen.

Verhaal

Aangezien dit een catastrofefilm is en het "Bathyscaphe" wordt genoemd, wordt het van tevoren ongeveer duidelijk waar het verhaal over gaat. Acties beginnen dat de Amerikaanse marinebasis de Bester Bathyscaphe stuurt om de verwoeste onderzeeër te redden. Er zijn nucleaire wapens aan boord, dus een plotselinge explosie kan niet worden toegestaan. En om dezelfde reden vindt de operatie plaats onder de kop "Top Secret".

Het Bester-schip bereikt zijn bestemming en de Amerikaanse bathyscaphe duikt naar een kilometer diepte waar de onderzeeër ligt. De taak wordt gecompliceerd door het feit dat aan boord van de gezonken onderzeeër mensen zijn die ook moeten worden gered. Ze kunnen er niet alleen uit omdat de reddingcapsule stevig wordt geblokkeerd door riffen. De reddingsploeg van de Bathyscaphe heeft een moeilijke taak: de romp van de onderzeeër doorbreken en de matrozen op de Bester laden.

Alles had veilig kunnen eindigen, zo niet voor de liefdesdriehoek tussen de charmante medewerker van Bathyscaphe, commandant en hoofdingenieur. Verduidelijking van de relaties tussen mannen leidt tot een serieuze ruzie en een gevecht, waardoor de elektronica van de Bester wordt uitgeschakeld, en nu heeft de bemanning van het reddingsschip ook hulp nodig. Bovendien hebben ze het dringend nodig, omdat de zuurstoftoevoer slechts enkele uren volstaat.

Gelukkig drijft een Russisch oorlogsschip in de buurt. De Amerikanen hebben geen andere keuze dan hen om hulp te vragen. De Russen ontmoeten hen en hebben besloten hun nieuwe diepzeevoertuig Mir uit te proberen, een analoog van moderne bathyscaphes. Een team van Russische zeilers gaat de uitdaging aan en duikt naar een kilometer diepte om mensen te redden.

Interesse in de film

Veel kijkers, die hebben gehoord dat de film "Bathyscaphe" zal worden uitgebracht in 2020, beginnen te denken dat het is gewijd aan de 75e verjaardag van de overwinning in de Grote Vaderlandse Oorlog. Maar het eerste prototype van de bathyscaphe werd in 1957 gemaakt door Jacques Yves Cousteau. Een volledige onderdompeling werd eerst pas in 1974 uitgevoerd. Dus de gebeurtenissen in de film "Bathyscaphe" zullen ongeveer vandaag plaatsvinden. Het zal interessant zijn om te kijken naar het leven van moderne submariners.

Critici voorspellen succes voor de film omdat deze aan 3 criteria voldoet. Ten eerste is het een ramp, en de kijker houdt ervan zijn zenuwen te kietelen, zich zorgen makend over het redden van de helden en de wereld (vergeet niet dat de foto ook over nucleaire wapens gaat). Ten tweede is dit een gezamenlijk werk van de Russische en Amerikaanse filmindustrie en met het oog op recente gebeurtenissen in de wereld zal het interessant zijn om te kijken naar wat er is gebeurd. Ten derde is dit een film over het onbekende. Het publiek houdt van films over de mysterieuze kosmos en over de mysterieuze diepte, omdat niet iedereen in staat is om te zien wat daar gebeurt.

Afgaande op de trailer, die een aanzienlijk deel van de plot laat zien, is het grootste deel van de opnames al voltooid. En van onderwater is schoonheid al adembenemend. De langzame beweging van diepzeevoertuigen, duisternis, stilte en stilte van diepte - dit is zeer spectaculair.

Filmploeg

De jonge regisseur van de film "Bathyscaphe" Alexander Tarasov heeft een bescheiden portfolio: slechts 2 korte films. Een rampfilm achter hen maken is niet eenvoudig, maar het voegt intriges toe. Afgaande op de trailer blijkt het iets fascinerends en origineel. Daarom kan Tarasov al bij afwezigheid applaudisseren. De lijst met acteurs die hebben deelgenomen aan de film "Bathyscaphe" is nog niet beschikbaar. Attente kijkers kunnen alleen iemand in de trailer herkennen.

Onderdompeling is altijd een risico. Een diepe duik is een enorm risico. Je weet nooit wat er zou kunnen gebeuren, maar het is niet altijd mogelijk om een ​​situatie onder controle te houden. En als u ook een commandant bent en niet alleen verantwoordelijk bent voor uw leven, maar ook voor honderden vreemden, moet u beslissingen duidelijk en snel nemen. En je moet ook omgaan met de emoties die horen bij het liefdesdrama. Ik vraag me af hoe de personages het aankunnen en of ze uit de gezonken Bathyscaphe kunnen komen.

Andere films over de onderwaterruimte

De schoonheid van de diepten onder water liet geen onverschillige andere regisseurs achter die besloten er films over te maken. De onlangs uitgebrachte fantasie Meg: The Monster of Depth (2018) heeft dit onderwerp ook gedeeltelijk geraakt. En hoewel de plot gebaseerd was op de confrontatie tussen een man en een 23-meter haai, vinden bijna alle acties plaats aan boord van de gezonken bathyscaphe. Het filmen vond zowel in open water als in speciale tanks plaats, maar de acteurs hadden het moeilijk: ze doken en zwommen, zwommen en duiken. En er was altijd een team van duikers en een team van artsen. Het filmen van de film "Bathyscaphe" kent ook moeilijkheden, dus de releasedatum is alleen vastgesteld voor 2020. Het kost veel werk.

Als we het over diepte hebben, herinner ik me een andere Russische film "72 meter" (2004). Er is geen sprake van een badmuts: de onderzeeërs zaten vast toen hun onderzeeër Slavyanka door de explosie verdronk. Het schip stroomt geleidelijk over, de matrozen sterven één voor één. Spannend drama met een open einde. In de film "Bathyscaphe" zullen er ook scènes zijn met overstromingen van de compartimenten, maar dankzij meer ontwikkelde speciale effecten zou het zeer spectaculair moeten worden.

Bathyscaphe 2020 filmtrailer: de video

Bekijk de video: АВАТАР 2 2020 Еще 4 Фильма?! - Что покажут в фильме, Обзор, Сюжет, Новости, Факты, Слухи, Avatar 2 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter