Fast & Furious 9 - 2020 film

 • Wereldpremière: 20 mei 2020
 • Uitgave in Rusland:21 mei 2020
 • Land van herkomst: Verenigde Staten van Amerika
 • Oorspronkelijke titel:Snel en furieus 9
 • Genre: actie, thriller, avontuur
 • Geregisseerd door: Justin Lin
 • Cast: Vin Diesel, Lucas Black, Tyrese Gibson, etc.

De première van de verwachte wereldwijde film "Fast and the Furious 9" is uitgesteld tot 2020. In de films van de beroemde franchise kon het filmbedrijf Universal Pictures meer dan $ 4 miljard verdienen. Fans van over de hele wereld wachten op de release van de film, hoewel het proces van creatie nu onder het gordijn van geheimhouding ligt. Desondanks lekt er regelmatig interessante informatie de massa in.

Releasedatum

Aanvankelijk was de filmstudio van plan om in 2019 de volgende franchisefilm uit te brengen, maar afgelopen najaar kondigde de première van "Fast and the Furious 9" aan tot 20 mei 2020. De première werd uitgesteld vanwege verschillende factoren, met name het filmen van de spin-off van Hobbs & Shaw, de hoofdpersonen waren personages uit het 8e deel van The Fast and the Furious. Vin Diesel op zijn Instagram-pagina uitte zijn ontevredenheid vanwege het feit dat het vanwege spin-offs noodzakelijk was om de opnames van zijn favoriete film uit te stellen.

Universal Pictures is ook van plan om de 10e franchisefilm op te nemen, die in 2021 zal worden uitgebracht, maar het is mogelijk dat door de gedwongen overdracht van het vorige deel de releasedatum wordt verschoven. Vertegenwoordigers van het filmbedrijf hebben op dit moment nog geen commentaar gegeven, dus fans kunnen alleen het nieuws volgen.

Wie wordt verwijderd?

Het is bekend dat de hoofdpersoon Dominic Toretto zal blijven, dus Vin Diesel zal zeker deelnemen aan de opnames. Na de release van het achtste deel bedankte de acteur op sociale netwerken de fans voor hun steun en merkte ze op dat zij (de filmploeg en artiesten) hun best doen om volledig aan de verwachtingen van het publiek te voldoen. Te oordelen naar het feit dat de kassa "Fast and the Furious 8" records brak en meer dan 1,1 miljard dollar bedroeg, slagen ze. Thuis wist de film bijna $ 200 miljoen op te halen, de rest wordt buiten de Verenigde Staten verdiend, waarbij China de leiding neemt.

De Fast and the Furious 9, die in 2020 worden uitgebracht, zullen ook Lucas Black en Tyrese Gibson bevatten, maar de informatie over andere acteurs is nog niet bevestigd, omdat er momenteel geen trailer en posters zijn. Er is informatie dat Michelle Rodriguez weer gaat filmen. Sommige bronnen beweren dat de actrice een aantal voorwaarden heeft gesteld aan de filmstudio, maar aanvankelijk niet wilde deelnemen aan het filmen. Ze verklaarde de behoefte aan de aanwezigheid van een liefdeslijn in de film. Het gerucht gaat dat Vin Diesel erin geslaagd is Rodriguez te overtuigen om in de film te handelen.

De film speelde ook:

 • Michelle Rodriguez (Resident Evil, Avatar) als Letty Ortiz;
 • Jordana Brewster ("Secrets and Lies", "Undercover") - Mia Toretto;
 • John Cena (Bumblebee, The Wall);
 • Lex Elle ("New Agent McGyver") - Sergeant Reyes;
 • Krzysztof "Chris" Mardula ("Shameless") - Bandiet.

Zal Dwayne Johnson filmen

Hoogstwaarschijnlijk zal er in het negende deel geen Dwayne Johnson zijn, die de rol van Luke Hobbs speelde in de vijfde, zesde, zevende en achtste films. De reden hiervoor was het conflict met Vin Diesel, dat ernstig uitbrak. Johnson uitte publiekelijk zijn ontevredenheid over het werk van Diesel. Als gevolg hiervan ontstond wrijving tussen de acteurs, wat ruzies en schandalen veroorzaakte. Het kwam op het punt dat Diesel weigerde in dezelfde scènes met Johnson te spelen.

Bovendien verzette Tyrese Gibson zich ook tegen Johnson's deelname aan het filmen van de film. Op Instagram maakte hij een notitie met een oproep aan fans, waar hij opmerkte dat met de deelname aan de film Johnson het project zal verlaten, de dichter Roman Pearce niet langer op de schermen zal verschijnen.

Het is bekend dat Johnson en Stetham de hoofdrol speelden in de spin-off van Hobbs & Shaw, die in 2019 wordt uitgebracht, dus fans van deze artiest mogen niet van streek zijn. Ze kunnen hun favoriete acteur nog steeds zien in de gewenste afbeelding.

De terugkeer van helden en de opkomst van nieuwe personages

Het gerucht ging dat Jordan Brewster, die de rol speelde van Mia, de zus van Toretto, zou terugkeren in Fast and the Furious 9 van 2020. Nu is het niet duidelijk hoe ze haar terugkeer zullen verslaan, omdat in het zevende deel van haar heldin zei dat ze de criminele wereld verliet. Toen was ze van plan om een ​​kind te baren van Brian, wiens rol werd gespeeld door wijlen Paul Walker, en om een ​​lang en gelukkig leven met hem te leiden.

Trouwens, het karakter van Paul Walker vertrok perfect en was een aanvulling op Dominic Toretto. Het was een geweldig duet dat het publiek leuk vond. Nu proberen de regisseurs constant een waardige vervanger voor Paul te vinden, maar tot nu toe allemaal zonder resultaat. Geen van de acteurs die eerder op de set aanwezig waren, kon deze taak niet aan. In dit opzicht is het mogelijk dat in het negende deel een nieuw personage verschijnt. Hoewel hierover nog geen betrouwbare gegevens beschikbaar zijn.

Jordana Brewster

Overstap

Beginnend met het derde deel werkten Chris Morgan en Gary Scott Thompson samen aan het script. Voor de negende film, Universal, moest ik op zoek naar een nieuwe scenarioschrijver, terwijl Morgan en Thompson werkten aan de spin-off van Hobbs en Shaw. Het werk werd toevertrouwd aan Daniel Casey, die eerder aan de film 'Familieleden' had gewerkt, die in 2018 werd uitgebracht.

Bovendien nam de regisseursstoel opnieuw Justin Lin. Vin Diesel noemt hem de vader van "Fast and the Furious" omdat hij aan het derde, vijfde en zesde deel werkte, die als de beste onder het publiek worden beschouwd.

Fans willen dat Fast and the Furious 9 in 2020 meer races en auto's heeft, zoals in de eerste delen. We zullen uitzoeken of de producenten later naar hen zullen luisteren, na de release van de officiële trailer.

We bieden je een beoordeling van de film Fast and the Furious 9: de video

Bekijk de video: Bizzey - Fast ft. Mula B & Louivos prod. Ramiks & Iliassopdebeat (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter