Cyborg - 2020-film

  • Wereldpremière: 3 april 2020
  • Première in Rusland: 3 april 2020
  • Oorspronkelijke titel:Cyborg
  • Land van herkomst: Verenigde Staten van Amerika
  • Genre: avontuur, fictie, actie
  • Geregisseerd door: onbekend
  • Cast: Ray Fisher

Warner Brothers Pictures Group bereidt de film "Cyborg" voor, die in het voorjaar van 2020 uitkomt. Een ander soloproject van een van de helden van de Justice League (DC Universe) belooft interessant te zijn in termen van de persoonlijke geschiedenis van het personage, en niet alleen zijn deelname aan het redden van de wereld.

Verhaal

Jonge zwarte kerel Victor "Vic" Stone komt in een vliegtuigcrash terecht, waarna zijn leven wordt verdeeld in voor en na. Hij blijft in leven dankzij zijn ouders die in hightech-innovatie werken. Ze verzamelen hun zoon letterlijk in delen, laten niet veel kreupele fragmenten van het lichaam achter en vervangen de getroffen gebieden door metalen delen. Als resultaat krijgen ze een echte Cyborg met verbazingwekkende vaardigheden. En volgens de traditie van Amerikaanse strips, wordt grote macht gelijkgesteld met grote verantwoordelijkheid, zodat de man niet weg kan blijven om te zien hoe ze de zwakken en weerlozen beledigen. Nu is hij een superman die moet vechten tegen onrecht en kwaad in deze wereld.

Over karakter

Vic Stone verscheen voor het eerst in DC-strips in 1980. Dit is een gewone man, de zoon van twee wetenschappers die experimenten op hem hebben gedaan om intelligentie sinds zijn jeugd te vergroten. In hun eigen laboratorium vond een tragisch experiment plaats, waardoor de moeder van Viktor stierf en de jongen zelf ernstig gewond raakte. Een vader kon zijn zoon op slechts één manier redden: de aangetaste delen van zijn lichaam vervangen door cybernetische substantie. Dus er was een Cyborg, wiens geschiedenis niet eerder dan 2020 te zien is.

Voordat een solo-film over Cyborg werd gestart, verscheen dit nogal populaire personage in verschillende projecten:

  • in de animatieserie: "Young Titans" (2003-2006); Crazy (2010), LEGO Batman: Under Siege (2014), Unlimited Batman (2015), Justice League (bijna alle seizoenen)
  • in de serie: "Secrets of Smallville" (2001-2011), "Batman vs. Superman" (2016), "Justice League" (2017);
  • in videogames: "Teen Titans", "Injustice".

Andere cyborg-films

Het onderwerp van menselijke metamorfose in een halfrobot is niet nieuw. Iedereen herinnert zich waarschijnlijk onmiddellijk de Terminator, maar het was een volledig kunstmatig mechanisme. Een cyborg is een biologisch organisme met mechanische en elektronische componenten. Robocop (1987) is geschikt voor deze beschrijving. De held heeft een titanium behuizing en Kevlar-prothesen, maar het gezicht onder de helm, de hersenen en sommige interne organen bleven van de persoon.

In 1989 werd de film "Cyborg" uitgebracht met Jean-Claude Vann Damm in de hoofdrol. Maar de cyborg was niet hem, maar een meisje. Ze stemde vrijwillig ermee in om een ​​halve robot te worden om informatie te verkrijgen om een ​​tegengif te openen voor een onbekende ziekte en de wereld te redden.

In 1993 werd op basis van het succes van het eerste deel de film "Cyborg-2" uitgebracht. En opnieuw werd een vrouw een halfmens die perfect werd gespeeld door de jonge Angelina Jolie. Het lichaam van de schoonheid cyborg was gevuld met vloeibare explosieven zodat ze zichzelf opblies toen ze de vijand bereikte. Er was geen sprake van het redden van de wereld: de makers van de halfrobotvrouw wilden gewoon de concurrenten verdrijven.

Waar er twee delen zijn, is er een derde. Toegegeven, Cyborg 3 werd uitgebracht in 1995 en had niets te maken met eerdere films. Mensen gingen op jacht naar cyborgs om waardevolle microschakelingen te stelen. Maar ze waren niet klaar voor zo'n krachtige confrontatie.

2020 Cyborg

In navolging van de populariteit van Batman versus Superman werd besloten het DC Universe te ontwikkelen en uit te breiden. Dus werd in 2017 de blockbuster Justice League uitgebracht, waar fans van stripboeken al hun favoriete personages konden zien. Batman en Wonder Woman hadden al hun eigen solofilms en de regisseurs besloten de rest van de personages ook te individualiseren.

Aquaman zal eind 2018 worden uitgebracht. Maar soloalbums over Flash en Cyborg worden nog steeds opgenomen, en beide films zijn gepland voor release in 2020 met een verschil van enkele maanden om kijkers een beetje rust te geven en tijd voor reflectie. Of de foto's de verhalen van hun formatie als bovenmenselijk vertellen, of dat de auteurs besluiten zich te concentreren op hun oppositie tegen superschurken, is niet zeker.

Cast en crew

De cyborg die we in 2020 zullen zien, wordt gespeeld door Ray Fisher. Hij speelde deze rol al in de Justice League, dus besloten de regisseurs niets te veranderen. Bovendien heeft de acteur een contract voor verschillende films over het DC Universum, dus hij kan ook verschijnen in het Flash-verhaal of in nieuwe films.

Ray Fisher

Over de directeur van "Cyborg" is nog onbekend. Het script is van George Perez en Marw Wolfman. Deze tandem van scenarioschrijvers heeft met succes gewerkt aan Justice League, Young Titans, Batman en andere DC-superheldenfilms. Ze zullen niet alleen de plot van "Cyborg" volgen, maar ook de realistische belichaming van zijn imago. Liefhebbers van stripboeken willen immers dat hun personages zo veel mogelijk lijken op getekende personages. Produceert een foto van Deborah Snyder, die eerder werkte aan Wonder Woman (2017), Suicide Squad (2016), Man of Steel (2013), enz.

Cyborg, waarvan de releasedatum is vastgesteld voor april 2020, zal alleen het zaad zijn voor de avonturen van de volgende helden van het DC Universum. Dus de makers van strips en films Marvel kunnen gezonde concurrentie verwachten.

Je kunt meer informatie vinden over de Cyborg-film, die in 2020 wordt uitgebrachtvideo review:

Bekijk de video: Cyborg 2020 Official Movie Trailer (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter