Cadeaus voor een man voor het nieuwe jaar 2020

De langverwachte wintervakantie is al heel dichtbij en je begint na te denken over welke geschenken een man "onder de kerstboom" voor het nieuwe jaar 2020 kan plaatsen - we zullen je vertellen wat te geven en bieden interessante ideeën voor nieuwjaarscadeaus in verschillende prijscategorieën.

Wat uw perfecte geschenk zal zijn, hangt van veel factoren af:

 1. financiële kansen;
 2. leeftijd en activiteitsgebied van de man;
 3. zijn interesses;
 4. ontwikkelingsfase van uw relatie;
 5. indeling en locatie van het nieuwe jaar.

Maar het belangrijkste in zo'n cadeau is niet de prijs, maar het feit dat je het hebt gekozen met je ziel en de warmste gedachten over je geliefde. Laten we dus kiezen en fantaseren.

Goedkope geschenken

Als je relatief recent bekend bent, is het niet de moeite waard om een ​​duur of statusgeschenk te geven ter gelegenheid van een vakantie zoals het nieuwe jaar. Het wordt ook niet aanbevolen om garderobe-elementen, cosmetica voor mannen en alles met betrekking tot persoonlijke hygiëne in de beginfase van een relatie te geven.

Het is beter om iets symbolisch en goedkoop te presenteren:

 1. Nieuwjaars souvenir;
 2. sleutelhanger voor sleutels of een auto;
 3. accessoire voor smartphone (Tsjechen, koptelefoons, power-bank, etc.);
 4. exclusieve flash drive;
 5. mini thermoskan of thermomok.

Doe altijd cadeaus zonder concurrentie. Het hangt allemaal af van de sfeer van uw interesses en verbeelding. Snel genoeg kunt u een collage maken van uw foto's, een origineel koffiekopje of notitieboekje met een exclusief decor.

Hobby Geschenken

Als je iemand beter leert kennen, begrijp je wat hem de meest aangename momenten in het leven geeft. Onder de mannelijke hobby's leid ik:

 1. auto's;
 2. computers;
 3. visserij;
 4. jacht;
 5. toerisme;
 6. extreme rust.

In elke gespecialiseerde online winkel vindt u veel verschillende gadgets die nuttig en interessant zijn voor een autoliefhebber, visser, jager of toerist.

Als een man gitaar speelt, is een win-win-optie een stijlvol accessoire van een goede fabrikant en alles wat nodig is om professionele zorg te bieden voor uw favoriete muziekinstrument.

Een kenner van actief tijdverdrijf kan worden gepresenteerd met een skate of een nuttig klein ding voor zijn fiets van onschatbare waarde. Natuurlijk zijn er ook elitegeschenken uit deze sfeer, maar het is onwaarschijnlijk dat het verstandig is om een ​​man een oudejaarsavond of elektrische eenwieler te geven. Hoewel het natuurlijk wel mogelijk is om een ​​uitnodiging te presenteren om samen in een overdekt park op een van deze meest moderne en ongelooflijk populaire apparaten te rijden.

Een jonge man die graag tijd doorbrengt met vrienden, zal zeker van geschenken uit een reeks bordspellen houden. Afhankelijk van de interessesfeer kunnen dit verschillende moderne strategieën zijn, exclusief schaken of een set om poker te spelen.

Handige gadgets

Natuurlijk is een nieuwe smartphone, tablet of computer te dure geschenken om aan hun vriendje te presenteren voor het nieuwe jaar 2020, maar er zijn veel meer toegankelijke, maar niet minder interessante apparaten:

 • digitale wekker (als u niet bijgelovig bent, natuurlijk);
 • verschillende slimme gadgets voor sporters;
 • fotolijst;
 • MP-3 speler;
 • hoofdtelefoon met een ingebouwd slot voor een geheugenkaart;
 • draagbare draagbare akoestiek.

Voor liefhebbers van computerspellen kunt u kiezen voor een originele thematische muismat of een set LED-achtergrondverlichting voor de gamingzone. Maar deze jongens moeten geen computermuis krijgen, omdat dit element vrij ernstige eisen stelt en het moeilijk te raden zal zijn, gezien de verscheidenheid aan modellen die in de winkel worden gepresenteerd.

Emotie als een geschenk

Voor de meeste mensen zijn de meest memorabele en waardevolle geschenken die levendige emoties gaven. Als je graag tijd samen doorbrengt, geef de jongeman een onvergetelijk gezamenlijk entertainment. Afhankelijk van verschillende factoren kan dit zijn:

 1. naar de bioscoop, circus of waterpark gaan;
 2. kart-abonnement;
 3. ijsbaan datum;
 4. paardrijden of quadrijden;
 5. kaartjes voor een sportevenement of concert van je favoriete band;
 6. romantisch diner (thuis, in een restaurant of een landhuis);
 7. toeristische reis voor twee;
 8. abonnement op een tattooshop.

Lijst met de meest mislukte geschenken

Overweegt wat ze een man moeten geven en gaan door een verscheidenheid aan geschenken voor het nieuwe jaar 2020, veel meisjes maken de belangrijkste fout - ze zijn gebaseerd op hun eigen voorkeuren, en niet op de smaak van hun vriend.

Dus volgens statistieken bevat de lijst met geschenken die je nooit zou moeten geven als er niet persoonlijk naar werd gevraagd, het volgende:

 • huisdieren en binnenbloemen;
 • cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging;
 • kleding en serviesgoed;
 • interieurelementen (vooral in de vrouwelijke stijl);
 • sportschool lidmaatschap.

En nog belangrijker - als u besluit een man een nuttig en goed cadeau te geven, kies dan een product van een beroemd merk en van hoge kwaliteit. Als de financiële kant van het probleem u niet toestaat om iets uit de prijscategorie "bovengemiddeld" te kiezen, is het beter om te kiezen voor een origineel, maar goedkoop cadeau.

Alstublieft, uw geliefden, en moge het komende Nieuwjaar u vele heldere en onvergetelijke momenten geven!

Laat Een Reactie Achter