Voorspellingen over Rusland voor 2018-2020

Sinds de oudheid zijn er mensen met de gave van waarzeggerij. Atheïsten zagen ze als valsspelers en geloofden de profetieën niet. Maar de voorspellingen van sommigen van hen kwamen met ongelooflijke nauwkeurigheid uit. Tot op de dag van vandaag is de situatie ongewijzigd gebleven. Nu zijn er helderzienden die veel leugens zijn tegengekomen. En slechts enkelen hebben de hele wereld bewezen dat ze de toekomst kunnen zien. Daarom zijn velen geïnteresseerd in het leren van de voorspellingen van Rusland voor 2018-2020 van toonaangevende mediums, astrologen en helderzienden. Om het plaatje compleet te maken, laten we beginnen met voorspellingen van de sterkste helderzienden die hebben bewezen de meest plausibele voorspellingen te zijn.

Wang

Deze waarzegger is over de hele wereld bekend, omdat ze voorspellingen deed die voor de ogen van de hele mensheid werden gedaan. Ze deed vooral veel voorspellingen over het Rusland waar ze van hield. Verrassend genoeg kon een volledig analfabete vrouw dingen voorspellen die ze niet helemaal begreep. Veel technische termen waren inderdaad onbegrijpelijk voor haar. Ze voorspelde onze toekomst echter met een ongelooflijke mate van nauwkeurigheid.

Dus de monstruositeit sprak ooit over treinen op draden. In die tijd leek dit een volledig onrealiseerbaar fenomeen. Vandaag komen haar voorspellingen uit, gezien het feit dat de ontwikkeling van binnenlandse wetenschappers, SkyWay genaamd, binnenkort werkelijkheid zal worden. Volgens dit project zullen de treinen niet bewegen dankzij gewone rails, maar door draden die tussen de steunen worden getrokken. Geen wonder dat de naam van dit project is vertaald als 'hemelse weg'. Treinen zullen in wezen niet op de grond, maar door de lucht bewegen. Ze zullen een ongelooflijke snelheid hebben, ongeveer vijfhonderd kilometer per uur, wat vergelijkbaar is met vliegen door de lucht. Bovendien zal het nieuwe transport bewegen dankzij zonnepanelen. We kunnen aannemen dat de voorspelling van de waarzegger voor de komende jaren in dit opzicht is uitgekomen.

Des te interessanter is haar volgende voorspelling voor 2018-2020. Dus de dinges wist zeker dat de aarde spoedig zou gaan rusten. Het zal niet langer nodig zijn om olie te winnen voor menselijke activiteiten. Hoe absurd deze veronderstelling er ooit ook uitzag, nu begint het uit te komen. Wetenschappers hebben al enorm veel succes geboekt bij het ontdekken van nieuwe energiebronnen. De tijd is echt niet ver weg wanneer het echt niet nodig zal zijn om koolwaterstoffen uit de ingewanden van de aarde te extraheren. Bovendien groeit het aantal elektrische voertuigen dat geen benzine nodig heeft. Dit duwt olieproducerende landen ertoe de brandstofproductie te verminderen.

Alternatieve energiebronnen zijn ook wijdverbreid. De mensheid zal heel snel de gebruikelijke energiebronnen verlaten: gas en olie. Het is niet voor niets dat de Russische regering al nadenkt over structurele veranderingen in de economie. Nog een paar jaar zullen voorbijgaan en ons land zal niet langer zo afhankelijk zijn van de winning van natuurlijke hulpbronnen. Dat wil zeggen, hier had Wang gelijk.

De waarzegger voorspelde de groei van de Chinese economie en het feit dat dit land een van de belangrijkste landen ter wereld wordt. Nu observeren we dit allemaal. Volgens de laatste gegevens is China qua productie de tweede economie ter wereld geworden. Hij is nu de grootste concurrent van Amerika geworden. Geen wonder dat ze zich in alle opzichten tegen dit proces verzet.

Vanga noemde Rusland ook in haar voorspellingen voor de toekomst. Ze voorspelde een geweldige toekomst voor ons land. In de komende jaren zal Rusland het hoofd worden van alle beschavingsprocessen op aarde. Het zal zich zeer actief ontwikkelen en het centrum zal geleidelijk naar Siberië verhuizen.

Ook klopte het goed met de Krim. Ze voorspelde de toenadering van het schiereiland met Rusland en dit is al bevestigd. De Krim werd niet alleen onderdeel van Rusland, maar was ook verbonden met het land door een nieuwe brug, waarvan de opening plaatsvond in 2018. Over het algemeen had de waarzegger gelijk.

Pavel Globa

Voorspellingen van deze helderziende zijn bekend sinds de dagen van de USSR. De meesten van hen zijn gebeurd. Voor 2018-2010 voorspelt de astroloog moeilijke tijden voor ons land:

 • economische moeilijkheden in de industrie blijven bestaan;
 • de dollar zal stijgen;
 • sancties tegen Rusland zullen worden uitgebreid;
 • de spanningen met Amerika zullen blijven;
 • ons land zal de strijd tegen het terrorisme in Syrië voortzetten;
 • interactie met China zal intensiveren;
 • door externe bedreigingen zal Rusland zich nog meer moeten bewapenen, waarvoor extra toewijzingen aan de defensie-industrie nodig zullen zijn;
 • sociale programma's worden verminderd, wat kan leiden tot spanningen in de samenleving. In sommige regio's van de Russische Federatie zullen de proteststemmingen toenemen.
 • om succesvol te blijven, zullen geleidelijk structurele veranderingen in Rusland beginnen. Dit zal leiden tot het stoppen van negatieve fenomenen in de economie.
 • de betrekkingen met Europese landen zullen niet gemakkelijk zijn. Centrifugale processen zullen daar beginnen, wat zal leiden tot een verzwakking van de Europese Unie.
 • sommige landen zullen proberen goede nabuurschapsbetrekkingen met Rusland tot stand te brengen, zoals Turkije, Servië, Italië, enz. Dit zal oppositie van sommige staten veroorzaken.
 • Met Oekraïne kan het op een constructieve manier verlopen. Alles wordt beslist in 2019, wanneer er verkiezingen worden gehouden in dit land.
 • nieuwe staatsentiteiten kunnen in Rusland worden opgenomen. De snelste manier gaat over de LPR en de DPR.

Tamara Globa

De ex-vrouw van de eerder genoemde helderziende maakte ook een voorspelling voor Rusland in de komende jaren. Ze is van mening dat elke samenleving gebaseerd moet zijn op morele waarden.

Tamara steunt de deelname van Rusland aan de evenementen in de Donbass en in Syrië. Ze is er zeker van dat ons land over de hele wereld de beschavingswaarden hooghoudt en daarom heeft de Russische Federatie gelijk in het bestrijden van het kwaad, dat zich met ongelooflijke kracht verspreidt.

De astroloog sluit niet uit dat zich in ons land een militair conflict kan voordoen. Toegegeven, het zal niet wereldwijd zijn.

Litvin

Deze helderziende gelooft dat elk kwaad uiteindelijk wordt gestraft. Hij is ervan overtuigd dat ambtenaren in ons land in de nabije toekomst eindelijk zullen begrijpen dat het onmogelijk is om hun mensen eindeloos te beroven. Een nieuw beleid van de autoriteiten, dat de oorlog zal verklaren aan corrupte ambtenaren en steekpenningen, kan tot een dergelijk besluit leiden. Veranderingen zullen zich voordoen in de hoofden van gewone burgers. Ze zullen meer fatsoenlijke en verantwoordelijke mensen in de machtsstructuren gaan kiezen.

Tegen de achtergrond van dergelijke beslissende stappen zal ons land in 2019-2020 eerlijker en succesvoller worden. Corruptie en verduistering zijn voorbij.

Voorspellingen van de oudsten

Onlangs denken mensen steeds vaker na over de mogelijkheid van wereldwijde confrontatie. Gewapende conflicten komen steeds vaker voor in verschillende regio's van onze planeet. We besloten ons te wenden tot de profetieën van de oudsten om de toekomst van ons land te ontdekken:

Paisius Svyatorets:Het is al lang voorspeld een gewapend conflict in het Midden-Oosten, evenals de deelname van Rusland aan de oorlog in Syrië.
Anatoly Optinsky:De hele wereld zal branden in het vuur van de oorlog. Dankzij God zal Rusland dit echter vermijden en het centrum van de beschaving worden.
Theophan the Recluse:Rusland wordt herboren en zal de meest succesvolle staat zijn.
Ambrose Optinsky:Rusland gaat de goede kant op. Iedereen die zich ermee zal bemoeien, moet op zijn plaats worden gezet.
Saint Ignatius Brianchaninov:Iedereen die tegen Rusland is, nadert het einde van de wereld.
Serafijnen van Sarov:Europa zal jaloers zijn op Rusland en zal het daarom op alle mogelijke manieren bestrijden. Ons land zal standhouden en voorspoedig worden.
Ziener Monk Abel:Binnenkort zal er een eenwording zijn van alle Slavische volkeren in een enkele staat, die onoverwinnelijk zal zijn.
Paisius van Athos:Het spirituele centrum van de wereld zal naar Rusland verhuizen. Ze wordt geleid door een getalenteerde en ervaren leider. Misverstand vanuit Europa zal alleen maar toenemen.

Bekijk de video: FIFA 16: Ajax Career Mode #59. WK KNOCK-OUT FASE! (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter