Tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" 2020

Om te leren waar en wanneer de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" 2020 zal worden gehouden, en om de kalender en het laatste nieuws over het komende evenement te leren kennen, zal het materiaal van onze informatie-experts helpen.

Projectgeschiedenis: een paar woorden over de debuuttentoonstelling in Moskou

De eerste editie van de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" dateert van 6 februari 1998. Het was op deze belangrijke dag voor het project dat de hoofdstad VDNH de centrale locatie werd van een van de grootste en meest bezochte tentoonstellingen gewijd aan de actieve en gezonde vrijetijdsindustrie.

Het verbluffende succes van het evenement werd een solide basis voor het organiseren van de daaropvolgende seizoenen van de tentoonstelling. Dankzij de inspanningen van de oprichters en de uitstekende infrastructuur, veranderde het project van een tentoonstelling van nationale schaal in een evenement van internationaal belang.

Sinds de oprichting wordt de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" jaarlijks gehouden en trekt tienduizenden bezoekers uit verschillende delen van Rusland en Europa naar hun paviljoenen. Volgens de huidige statistieken werd het evenement in 1996 bijgewoond door meer dan 300 binnenlandse en buitenlandse bedrijven die gespecialiseerd waren in de productie van hengels, spinhengels, lokmiddelen, motorboten, tenten, speciale uitrusting en andere producten die bedoeld zijn voor jacht en visserij.

Het aanwezigheidsrecord van de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" werd opgenomen door de organisatoren in het 2019e jaar. Officiële vertegenwoordigers van meer dan 900 Russische, Europese en Aziatische bedrijven die hoogwaardige producten en accessoires voor buitenactiviteiten produceren, kwamen naar VDNH. Het aantal journalisten en gewone bezoekers van het evenement overschreed voor het eerst het mark van 800 duizend mensen, wat de groeiende populariteit van het project aangeeft.

Regelgeving, programma en exposanten

De basistaak van de internationale tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" is om de binnenlandse consument vertrouwd te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties in de industrie van buitenactiviteiten en toerisme, evenals professionele presentatie en testen van wereldberoemde merken.

Een even belangrijke missie van het project is het creëren van hoogwaardige reclame op zijn platform, waarbij de promotie van thematische goederen en diensten op de binnenlandse markt wordt bevorderd.

Gezien de prioritaire doelen en oriëntatie van de expositie, bevat de kalender presentatie-, praktische, culturele, entertainment- en zakelijke programma's. Het eerste en tweede deel van de tentoonstelling zijn volledig gewijd aan de doelgroep, of liever aan gewone liefhebbers van jagen en vissen. In het kader van het evenement kunnen de aanwezigen zich vertrouwd maken met de stands waar de merkproducten van officiële projectdeelnemers worden gepresenteerd.

Als onderdeel van het praktische gedeelte van het tentoonstellingsprogramma introduceren de aanwezigen niet alleen innovaties op het gebied van jagen en vissen, maar voeren ze ook gespecialiseerde masterclasses en professionele testen uit van de nieuwigheden die in de paviljoenen worden gepresenteerd.

Het zakelijke gedeelte van het tentoonstellingsprogramma "Jagen en vissen in Rusland" is van uitzonderlijk belang voor vertegenwoordigers van binnenlandse en buitenlandse zakenkringen. Dit deel van de tentoonstelling bestaat uit conferenties, seminars en rondetafels gewijd aan de bespreking van de meest dringende kwesties in verband met de problemen en vooruitzichten van de jacht- en visserijsector in Rusland. Vaak worden in het kader van het gepresenteerde programma zakelijke bijeenkomsten gehouden met de deelname van bedrijfsdelegaties die winstgevende contracten willen sluiten met hun zakelijke partners.

Bedenk dat momenteel meer dan 1000 bedrijven, wier producten van oudsher veel gevraagd zijn op de jacht- en vismarkten van Rusland, Europa en Azië, officieel geregistreerde aanvragen voor deelname aan de 46e tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" 2020 hebben. Volgens niet-officiële (insider) informatie zullen bedrijven die landen vertegenwoordigen zoals Finland, China, Wit-Rusland, Zuid-Korea, Oekraïne, Letland, Frankrijk, Taiwan, Servië, Duitsland, Polen en Japan deelnemen aan het 2020-project. Bovendien sluiten de organisatoren de mogelijkheid niet uit dat in het 46e seizoen van het project verschillende bedrijven uit Canada, het VK en de VS de tentoonstelling ook bezoeken bij VDNH.

Niet minder opwinding bij de bezoekers van de tentoonstelling wordt veroorzaakt door het laatste deel van het evenement, of beter gezegd, het culturele en entertainmentprogramma, waarin iedereen kan deelnemen aan thematische quizzen met loterij van waardevolle prijzen en geschenken, evenals heerlijke gerechten uit de veldkeuken, bereid door echte meesters van hun case.

Wanneer en waar vindt de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" 2020 plaats?

Volgens de projectorganisatoren blijft de locatie traditioneel. De centrale locatie van het evenement zal, zoals altijd, het expositiecentrum van Moskou zijn.

De exacte data van de tentoonstelling werden ook bekend. Volgens officiële informatie verstrekt door de organisatoren van het project, zal de expositie "Jagen en vissen in Rusland" 2020 (seizoen "Lente") worden gehouden van 28 februari tot 3 maart 2020.

Het schema van de expositie in het herfstseizoen zal ook worden ontworpen voor drie tentoonstellingsdagen. De opening vindt plaats op 5 september en sluit op 8 september 2020.

Het schema van de tentoonstelling in beide seizoenen zal hetzelfde zijn. U kunt het evenement van 12.00 tot 16.00 uur in Moskou bijwonen.

De belangrijkste thematische delen van de tentoonstelling: het laatste nieuws van de organisatoren van het project

Het hoofdthema van de 46e vis- en jachtexpositie in Moskou zal traditioneel presentatie- en bedrijfsevenementen zijn die gewijd zijn aan jagen en vissen in Rusland. De lijst met de belangrijkste delen van de tentoonstelling omvat:

 • professionele (gespecialiseerde) uitrusting voor toerisme en buitenactiviteiten;
 • kampeeruitrusting, accessoires en voedselsets;
 • persoonlijke beschermingsmiddelen voor jagers en vissers;
 • innovatieve navigatieapparatuur;
 • water- en landtransport voor verplaatsing in moeilijk terrein;
 • tackles, hengels en lokmiddelen voor vissen in zee, meren en rivieren;
 • collectible jachtwapens;
 • jachttenten, lodges, baden en aanverwante uitrusting.

De belangrijkste onderwerpen van het zakelijke gedeelte van de tentoonstelling zijn:

 • kwesties van de ontwikkeling van organisaties voor toerisme, visserij en jacht in verschillende regio's van Rusland;
 • problemen van bescherming van water en bosbestanden van Rusland;
 • uitbreiding van partnerschap en zakelijke banden tussen binnenlandse en buitenlandse fabrikanten van goederen voor jacht en visserij.

Rekening houdend met de hoge internationale status van de tentoonstelling, worden niet alleen grote commerciële delegaties, maar ook topfunctionarissen van verschillende wereldmachten periodiek gasten. Het 2020-project zal geen uitzondering zijn. Volgens de gegevens aangekondigd door de projectorganisatoren, zal de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" 2020 worden bezocht door de premier van de Russische Federatie, Dmitry Anatolyevich Medvedev.

Hoe kom je bij de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" 2020?

Het zal mogelijk zijn om de expositie op VDNH in Moskou te bezoeken op elke dag van zijn werk. Om lid te worden van de internationale gemeenschap van jacht- en visliefhebbers zijn geen flyers, tickets of speciale bedrijfsuitnodigingen nodig. Het bezoeken van de lente- en herfstseizoenen van de tentoonstelling is dus volledig gratis.

Waar kan ik beoordelingen en video's van het evenement zien?

Speciale videoverslagen van de plaats van evenementen, evenals bezoekersrecensies over de tentoonstelling "Jagen en vissen in Rusland" 2020 zijn te vinden op de pagina's van verschillende thematische bronnen, evenals in de database van de populaire internethosting Yoytube. Mis de kans niet om kennis te maken met het nieuws van de komende expositie en uw kennis op het gebied van buitenactiviteiten uit te breiden. Bedenk dat het lenteseizoen van de tentoonstelling wordt gehouden van 28/02/2020 tot 03/03/2020, de herfst - van 09/05/2020 tot 09/08/2020.

Bekijk de video: BIBLEBELT: Tentoonstelling laat een andere kant van strenggelovige christenen zien (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter