Voorspellingen van Paul Globa voor 2020

Voorspellingen over de toekomst van de hele wereld en in het bijzonder Rusland zijn voor veel mensen interessant, vooral in de huidige moeilijke situatie, wanneer de politieke situatie erg verergerd is, wanneer een verklaring van het land het begin kan zijn van een nieuwe, derde, wereldoorlog. Veel voorspellers, tovenaars, waarzeggers, astrologen verschijnen en praten over de verschillende uitkomsten van meningsverschillen tussen landen. In ons land is er een wereldberoemde astroloog, zoals Pavel Globa, die volgens de sterren toekomstige gebeurtenissen voorspelt, niet alleen in het leven van mensen, met bijzondere tekens van de dierenriem, maar ook het lot van veel landen. Voorspellingen van Pavel Globa voor 2020 zijn tegenstrijdig en in sommige bronnen vrij absurd.

Het leven van een beroemde astroloog

De beroemde astroloog werd geboren in Moskou op 16 juli 1953. Zijn grootvader was bezig met astrologie in zijn familie. Het was van hem dat Paul veel kennis kreeg, evenals oude boeken over astrologie.

Van kinds af aan raakte hij geïnteresseerd in deze wetenschap, en als tiener kwam een ​​van zijn voorspellingen uit en begon hij serieus astrologie te studeren. Hij bestudeerde zorgvuldig de bibliotheek die zijn grootvader had verlaten.

Na het instituut werkte Pavel aan het Moscow Historical and Archival Institute en gaf tegelijkertijd lezingen over astrologie. Maar in de Sovjetunie was dergelijke activiteit illegaal. Hij werd ontslagen en enige tijd vastgehouden in een voorlopige hechtenis.

Paul kreeg een baan als wachter en bleef astrologie studeren. En al in 1991 publiceerde hij het boek "Hij, zij en de sterren" en daarna nog twee boeken. Dankzij deze boeken werd Pavel Globa een van de meest populaire astrologen in de post-Sovjet-ruimte. Hij begon particuliere diensten te verlenen, voorspellingen te doen voor mensen en interviews te geven. Werkte met sommige gedrukte media als consultant. En een grote periode, van 1998 tot 2008, uitgezonden op het kanaal "TNT" Global News.

Hij opende ook zijn astrologisch centrum, dat tot op de dag van vandaag actief is. Het traint toekomstige astrologen.

Hij verschijnt nog steeds op televisie en radio als een uitgenodigde gast, soms als een politiek adviseur.

Veel critici beweren dat de voorspellingen van Globa erg vaag zijn en dat ze geen nauwkeurige informatie hebben. Hij gokte niet met de resultaten van de presidentsverkiezingen in Oekraïne, de VS, met de redding van Saddam Hoessein.

De astroloog zelf beantwoordt dergelijke beschuldigingen dat alleen een charlatan een 100 procent nauwkeurige voorspelling kan geven. Het leven kan veranderen en het kan worden beïnvloed, dus zijn voorspellingen komen soms niet uit.

Hoewel hij gebeurtenissen voorspelde zoals het vertrek van Jeltsin en de macht van Poetin, de aardbeving van 1988 in Armenië, het ongeluk in Tsjernobyl en vele andere gebeurtenissen.

Voorspellingen voor de hele wereld

In 2020 zal de combinatie van Jupiter met Saturnus plaatsvinden, waardoor veel wereldtrends zullen veranderen.

Volgens de beroemde astroloog beginnen er vanaf 2020 grote veranderingen in de wereld. Ze zullen geleidelijk beginnen te vorderen.

Dus voor de Verenigde Staten voorspelt hij dat het land in 2020 zijn structuur niet zal verliezen, maar geleidelijk zijn positie op het wereldtoneel zal opgeven, zijn invloed en leiderschap zal verliezen. Dit kan te wijten zijn aan de herverkiezing in de Verenigde Staten van Amerika door president Donald Trump.

Misschien met het vertrek van Trump, zal het conflict tussen Amerika en Venezuela op niets uitlopen en zal de situatie daar normaliseren.

Voor de Europese Unie voorspelt hij ernstiger veranderingen. Misschien zal Europa eind 2020 als unie niet overleven en uiteenvallen, waarna verschillende kleine entiteiten zullen blijven bestaan.

Hetzelfde lot wacht de NAVO. Deze structuur zal gewicht verliezen in de wereldpolitiek en uiteenvallen in kleine organisaties.

Zal er oorlog over de hele wereld zijn

Globa's voorspellingen voor 2020 vermelden niet dat er een wereldoorlog zal komen. Er zullen conflicten in verschillende delen van de wereld zijn, maar hij ziet geen grote oorlog.

Hoewel de spanningen tussen landen zullen toenemen. Het jaar zal een keerpunt zijn; er zullen slechts enkele leiders op het wereldtoneel zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal het China of Rusland zijn.

In Syrië weet een astroloog zeker dat de verboden organisatie nergens heen gaat. Misschien was haar hoofd afgehakt, maar ze zal weer verschijnen. En Rusland zal opnieuw worden betrokken bij de vernietiging van facties.

En spoedig zal een soort gemeenschappelijke vijand verschijnen die landen, waaronder Rusland en de Verenigde Staten, zal dwingen zich tegen hem te verenigen. Er zal geen andere manier zijn.

Voorspellingen van gebeurtenissen in Rusland en buurlanden

2020 wordt door Rusland beschouwd als een keerpunt voor Rusland.

Over het algemeen is hij van mening dat het huidige Rusland, te beginnen in 2014, in een bepaalde matrix van gebeurtenissen is gevallen in 1914-1917. Sommige gebeurtenissen worden herhaald, de politieke stemming verandert, mensen wachten op veranderingen, mensen zijn ervan overtuigd dat het onmogelijk is om zo te leven. Maar een herhaling van de revolutie, zoals in 1917, wordt niet verwacht. Het is 2020 dat een soort overslagmoment zal zijn van waaruit de veranderingen in het land zullen beginnen. De komende 3 tot 4 jaar zullen naar verwachting moeilijk zijn, waarna een grote groei zal beginnen, een opleving voor Rusland.

Hij gelooft ook dat de macht in 2020 kan veranderen. De politieke elite van het land zal begrijpen dat er iets moet worden veranderd, de kwestie van overleven zal worden opgeworpen. Letterlijk zegt hij dit: “Het is een kwestie van overleven, we zullen het beleid moeten veranderen. En in dit opzicht geloof ik in onze president. Ik denk dat daar boven de prioriteit niet alleen beperking in de eerste persoon en toewijding zal zijn, maar zakelijke kwaliteiten, het vermogen om te sturen onder de nieuwe realiteit. ”

Hij noemt de nieuwe leider de White Horseman. Dit zal een geweldige persoonlijkheid zijn, in schaal zal hij vergelijkbaar zijn met Peter I.

De astroloog voorspelt de toekomst voor het buurland, voor Oekraïne. In 2014 voorspelde Globa dat het land in drie delen zou vallen, en als gevolg daarvan gebeurde het. Hij voorspelt dat de crisis nergens heen zal gaan, de economie van het land zal vallen, de hryvnia zal devalueren en een hypotheekcrisis wordt verwacht.

Het oostelijke deel van Oekraïne, de DPR en LPR, kan naar Rusland verhuizen en daarna zal het conflict worden opgelost. De Krim blijft een onderdeel van de Russische Federatie.

En in de toekomst, niet onmiddellijk, maar de betrekkingen tussen Rusland en Oekraïne zullen geleidelijk beginnen te verbeteren. Beide landen zullen toetreden tot de oostelijke unie.

Volgens statistieken komen de voorspellingen van Pavel Globa in 80% van de gevallen uit. Het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen of dit waar is of niet. Misschien komen sommige evenementen echt uit. Hoewel met betrekking tot de Verenigde Staten al tientallen jaren wordt gezegd dat dit land zijn leiderschap zal verliezen, dat er een crisis zal komen en de economie zwaar zal lijden. Globa beweert op zijn beurt dat het einde van de Amerikaanse macht in de wereld spoedig zal komen. Ongetwijfeld vinden crises, meningsverschillen, schandalen rond de politieke activiteit van het land plaats in een westers land, maar leiderschap op het wereldtoneel is nog niet opgegeven.

Volgens zijn voorspellingen zal Rusland na 2020 beginnen te stijgen, zowel economisch als politiek. In verband met de verergerde situatie in de wereld, in voortdurend conflict met andere landen en de economische achteruitgang in het leven van de inwoners van Rusland, wil ik geloven dat deze voorspelling uitkomt en het leven in het land zal beginnen te verbeteren.

Maar, zoals de astroloog zelf zegt, het leven kan veranderen en mensen zelf kunnen het beïnvloeden, dus vergeet het niet en hoop alleen op sommige kosmische krachten. Het is belangrijk om kracht en vertrouwen niet te verliezen, in jezelf en in je land, en dan zal het leven in de goede richting beginnen te veranderen.

Bekijk de video: Golda Meir Interview: Fourth Prime Minister of Israel (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter