Namen van jongens per maand voor 2020 volgens de orthodoxe kalender

Het kiezen van een naam voor je zoon is geen gemakkelijke missie voor toekomstige ouders. Kijkend door lange lijsten met opties, kunnen veel paren niet ondubbelzinnig beslissen wat hun baby's zullen noemen, betwijfelen, argumenteren en soms zelfs ter discussie stellen met hun naaste familieleden. De keuze is niet eenvoudig, want de naam van de meesten van ons is niet alleen een paar geluiden in een mooie combinatie, maar, zoals, een gecodeerd programma, met andere woorden, het lot. Het bepaalt de toekomst van het kind, legt bepaalde karaktereigenschappen vast.

Hoe kinderen te noemen sinds de doop van Rusland

In het verleden werd in Orthodoxie de naam niet vanaf het "plafond" gegeven, maar alleen op aandringen van de geestelijkheid. Ze bepaalden hoe de baby zou worden genoemd door te kijken naar speciale kerkkalenders, waar de namen van de grote martelaren, rechtschapen mensen, die God hun hele leven dienden, werden ingevoerd. Zo leek de geestelijke een zekere beschermengel aan het kind toe te wijzen, die de baby, en vervolgens de volwassene, altijd tegen verschillende problemen zou beschermen.

Een mooie traditie leeft voort in onze dagen, veel orthodoxe mensen houden zich eraan om hun kind een gelukkige toekomst te geven, bewaakt door krachtige en krachtige krachten. Als je al weet in welke maand je zoon in 2020 wordt geboren, kun je een naam voor de jongen kiezen volgens de orthodoxe kalender.

Een moeilijke keuze. Geef een naam volgens de orthodoxe kalender of wat het hart suggereert?

Het komt ook voor dat zelfs orthodoxe ouders twijfels hebben: moeten ze hun zoon volgens de heiligen noemen of stoppen bij een naam die aangenaam is in geluid en past bij de achternaam en patroniem? Er is een compromis dat onze voorouders eerder gebruikten. Bepaal eerst welke "wereldse" naam het beste is voor uw baby. Je schrijft het op in een officieel document. Op deze naam zal het kind reageren, met hem meegroeien, opgroeien. Kies een middelste naam op basis van de instructies van de kerk. Je zult hem priester noemen bij de doop, maar ook peetouders en je eigen ouders. De rest van de mensen hoeft niet te worden gewijd aan dit familiegeheim. Het feit is dat er een mening is dat slechte mensen die kwaad tegen iemand hebben opgevat, zijn naam kunnen gebruiken om hem te vervloeken. Als ze nog nooit van een tweede echte naam hebben gehoord, kunnen ze geen problemen veroorzaken.

De nuances van het kiezen van een naam voor de heiligen

In die dagen toen Rusland alleen het christendom adopteerde, in het boek waar de namen van de heiligen werden geschreven, onomasticon, waren er zeer weinig opties, en ze waren allemaal geleend van andere volkeren. In de loop van de tijd is deze lijst aangevuld en vandaag zijn er praktisch geen dagen in een jaar waar geen heiligen zijn. Als je baby is geboren op een datum waarop er geen beschermheer is, neem dan het advies van voorouders en let niet alleen op de verjaardag van het kind, maar ook op andere datums:

 • De 8e dag vanaf het moment van geboorte, omdat toen de pasgeborene vroeger een naam kreeg;
 • 40e dag na de geboorte, omdat meestal op deze dag werden de kinderen gedoopt;
 • de dag die is gekozen voor de doop.

Als de namen die op de geboortedatum vallen categorisch niet bij de ouders passen, dan maken ze een geïnformeerde keuze van de datum van de doop, zodat er zeker de juiste optie is. Wat zijn de criteria voor het kiezen van een patroonheilige:

 • Hij was een sterke persoonlijkheid, leed veel en was niet gebroken, leidde de kudde en was voor velen als een leidende ster;
 • Hij was barmhartig voor allen die het gebrek aan behoefte leden, verlangde naar troost, zijn karakter was welwillend, hij kon alles vergeven, zelfs aan vijanden;
 • er is een icoon van de heilige in de kerk waar de doop gepland is.

Soms kunnen ouders om een ​​aantal redenen geen definitieve keuze maken. In dit geval zal de geestelijke altijd helpen, die de rite zal leiden, en hij zal de jongen zelf een naam geven.

Een naam kiezen per maand. Van eenvoudig en vertrouwd tot complex en zeldzaam

Er zijn data waarop geen enkele heilige is vastgelegd. Om in dit geval een naam voor de baby te kiezen, moet u in overeenstemming zijn met de bovenstaande regels. Als de baby bijvoorbeeld op 7 maart is geboren, is de achtste dag op 15 maart en de 40e op 17 april. Of, als je de datum van de doop op geen enkele manier hebt gekozen die verband houdt met een lange traditie, dan moet je er precies op letten.

Als een maand rijk is aan mooie namen, wat is dan een dilemma - welke te kiezen? In dit geval worden ouders uitgenodigd om zich in de vraag te verdiepen en zoveel mogelijk te leren over elke patroonheilige: wat een persoon tijdens zijn leven deed, wat hij de grote eer won om in de heiligen te worden vastgelegd, welke dood hij ontving. Clement van Ankir Long-lijdende, in verkorte Klim (5 februari), was bijvoorbeeld een bemiddelaar voor wezen en redding voor kinderen die stierven van honger tijdens de oorlog, hij aanbad altijd God en predikte veel. Na gruwelijke martelingen voor zijn dienst aan God, overleefde hij, en dankzij volhardend geloof leefde hij niet alleen, maar zelfs volledig gezond.

Bij het kiezen van een christelijke naam, moet u ook de eufonieën en goede compatibiliteit met het patroniem controleren, zoals bij de selectie van het seculiere. Het is bijvoorbeeld niet goed als de naam begint met dezelfde letter waarmee de middelste naam eindigt. De volgorde van klinkers en medeklinkers is ook belangrijk, niet te aangenaam voor het oor als er te veel klinkers of medeklinkers in de buurt zijn.

Het is in de mode om volledig vergeten oude namen van de heiligen terug te roepen en ze kinderen te noemen. Hier is niets mis mee, al was het maar omdat eens deze namen mensen waren die sterk, onverschrokken en soms zelfs heroïsch waren. Bijvoorbeeld, Cyril van Alexandrië, ondanks de zachtmoedigheid die moet worden waargenomen als je in de kerkelijke rang staat, vocht moedig tegen degenen die christenen vernederden en soms op brute wijze vermoorden.

In vroeger tijden kreeg een kind vaak de naam van zijn grootvader van vaderszijde. Ondertussen, als een persoon tragisch stierf en niet door zijn eigen dood of tijdens zijn leven een slecht karakter had, vatbaar was voor alcoholisme enzovoort, dan werd zijn naam niet aan de pasgeborene gegeven. Deze traditie werd waakzaam nageleefd door de koninklijke familie. Als iemand in een gezin bijvoorbeeld ernstig en terminaal ziek was, werd niemand anders bij de naam van die persoon genoemd.

Wanneer u een naam kiest, hoeft u niet lui te zijn en te kijken naar het leven van elke heilige die valt op de datum van doop of geboorte. Je kunt ook zien wat de naam zelf betekent. De betekenis ervan kan uw keuze vereenvoudigen en duidelijk maken.

Vroeger was de naamdag een belangrijke datum, die zeker werd gevierd. Als je deze traditie nieuw leven wilt inblazen, doe dan wat de kerk voorschrijft:

 • 's morgens om in de tempel te bidden, bekennen, gemeenschap hebben;
 • nodig geliefden uit voor de avond, bereid een verjaardagstaart voor op een traktatie.
maandDe namen
januari
 1. Gregory, Ilya, Timothy, Prov, Tryphon, Boniface, Eutychius, Polievkt.
 2. Daniel, Ignatius, Ivan, Anthony, Philogony
 3. Peter, Mikhail, Nikita, Sergey, Leontius, Procopius, Filaret, Themistocles
 4. Dmitry, Fedor, Chrysogon, Ewod, Evtikhian
 5. Basilicum, Pavel, Macarius, Ivan, Theoktist, Nifont, Feodul, Satornin, Euphor, Gelasius, Evnikian, Zotik, Pompius, Agathopus, Basilides, Evarest
 6. Nikolay, Innocent, Sergey, Prot, Iakinf
 7. Konstantin, Nikolay, Mikhail, Leonid, Alexander, Vasily, Euthymius, Dmitry, Joseph, David, Isaac, Alexander, Leonid, Gregory, Eurerest, Nicodemus
 8. Stefan, Tikhon, Fedor
 9. Ignatius, Alexander, Peter, Leonid, Nikolai, Efim, Nicodemus, Arkady, Nikanor, Cornelius, Theoktist, Zinon, Theophilus, Dorotheus, Glycerium, Mardonius, Migdonius, Indis, Gorgonius
 10. Ivan, Mark, Lavrenty, Theodosius, Thaddeus, Basilisk, Theophilos.
 11. Anisiy, Makar, Jacob, Joseph, David, Zotik, Timon, Filaret
 12. Peter, Michael, Dosifei
 13. Vasily, Ivan, Nikolay, Mikhail, Alexander, Plato, Trofim, Jacob, Vyacheslav, Yerema
 14. Serafijnen, Vasily, Sylvester, Theogen
 15. Basil, Gordian, Malachi
 16. Alexander, Nikolai, Pavel, Denis, Artem, Karp, Stefan, Jacob, Mark, Luke, Athanasius, Prokhor, Philip, Nicanor, Timothy, Onisim, Filimon, Archipp, Kondrat, Aristarchus, Trofim, Zosima, Cleopas, Simeon, Barnabas
 17. Thaddeus, Ananias, Timon, Parmey, Titus, Epafras, Sterkte, Silvanus
 18. Sergey, Joseph, Micah, Gregory
 19. Ivan, Vasily
 20. Victor, Mikhail, George, Pakhom, Gregory, Dmitry, Vladimir, Ilya, Isidor, Anthony, Theophilos, Paisius
 21. Philip, Peter, Eustratius, Paul
 22. Makar, Gregory, Theophanes, Paul, Antipus, Zinovy, Peter, Anatoly, Arseny
 23. Fedor, Theodosius, Mikhail, Nikolai, Vladimir
 24. Sava, Peter
 25. Yermila, Illizar, Peter, Jacob
 26. Savva, Mozes, Adam, Sergey, Paul, Proclus, Hypatius, Isaac, Mark, Makar, Benjamin, Ilya, Ivan, Joseph, Stepan
 27. Pavel, Prokhor, Gabriel, Benjamin
 28. Peter, Maxim, Ivan
 29. Anton, Victor, Pavel
 30. Athanasius, Cyril, Mikhail, Vladimir, Nikolai, Sergey.
februari
 1. Makar, Mark, Peter, Nikolai, Fedor, Savva, Arseny, Efim, Anton
 2. Efim, Paul, Lawrence
 3. Maxim, Neofit, Eugene, Ilya, Valerian, Aquila
 4. Timothy, Ivan, Jacob, Nikolai, Peter, Efim, Makar, George, Leonty, Gavrila
 5. Serafijnen, Gennady, Pauw
 6. Nikolay, Gerasim, Timothy, Agap, Ivan
 7. Ivan, Arkady, Ananias, Peter, Semyon, Fedor, Joseph, David
 8. Ivan, Arkady, Ananias, Peter, Semyon, Fedor, Joseph, David
 9. Ivan
 10. Efraïm, Theodosius, Fedor, Ignat, Vladimir, Bartholomew, Fedor, Ignat
 11. Ivan, Leonti, Constantine, Lavrenti, Gerasim, Pitirim, Jonah, Roman, Jacob, Luke, Mokiy
 12. Vasily, Gregory, Ivan, Hippolytus, Vladimir, Stefan, Zenon, Peter
 13. Cyrus, Ivan, Nikita, Nicephorus, Quiz, Claudius
 14. Trifon, Nikolai, Peter
 15. Semyon, Nikolay, Ivan, Timothy, Adrian, Vladimir, Roman, Vlas
 16. Isidore, George, Cyril, Methodius, Eustathius, Ivan, Alexander, Sergey
 17. Fedor, Nikolay, Alexey, Arkady, Boris, Mikhail, Andrey, Dmitry, Peter, Seraphim, Vasily
 18. Theodosius, Michael, Makar
 19. Dmitry, Anatoly, Vasily, Alexander, Ivan, Julian, Maxim
 20. Parfyon, Luke, Alexander
 21. Fedor, Zakhar, Semyon, Andrey, Sergey, Alexander, Savva
 22. Nicephorus, onschuldig, Vasily, Ivan, Pankrat, Gennady, Markel
 23. Porfiry, Peter, Valeriaan
 24. Vlas, Vsevolod, Dmitry
 25. Miletius, Eugene, Anatoly
 26. Vasily, Gavrila, Zosima, Nikolai, Ivan, Leonty, Vladimir, Parfyon, Mikhail, Pavel, Stepan
 27. Cyril, Onesimus, Isaac, Fedor
 28. Onisim, Mikhail, Ivan, Nikolay, Alexey, Semyon, Peter, Paphnutius
maart
 1. Pavel, Porfiry, Julian, Ilya, Daniel, Jeremiah, Isaiah, Makar
 2. Fedor, Mikhail
 3. Leeuw
 4. Arkhip, Filimon, Fedor, Maxim, Fedot, Eugene, Makar, Dosipheus, Dorofei
 5. Leo, Titus, Tikhon, Sergey, Varlaam, Savva, Pimen, Ivan, David, Cornelius, Nifont, Athanasius, Anatoly, Luke, Leonty, Thomas, Denis, Philip, Ignat, Vasily, Pakhom, Ignat, Fedor, Nikolai, Agafon, Cornelius
 6. Timothy, Eustathius, Alexander, Daniel, Gregory, George, Konstantin
 7. Joseph, Vladimir, Ivan, Sergey, Andrey, Antip, Stepan, Filaret, Fedor, Philip, Athanasius
 8. Polycarpus, Alexey, Nikolay, Sergey, Ivan, Anton, Moses, Alexander
 9. Yeraz
 10. Taras, Alexander
 11. Fedor, Porfiry, Peter, Sergey, Ivan
 12. Prokofiy, Titus
 13. Vasily, Arseny, Kasyan, Nikolay, Nestor, Ivan
 14. Vasily, Peter, Ivan, Mikhail, Benjamin, Alexander, Markel, Anton
 15. Fedot, Arseny, Agafon
 16. Michael
 17. Gerasim, Daniel, Alexander, Vasily, Joseph, Pavel, Jacob, Vyacheslav, Gregory
 18. Ivan, Theophanes, Fedor, David, Constantine, Adrian, Onisius, Mark
 19. Gregory, Constantine, Theophilus, Job, Arkady, Fedor
 20. Ephraim, Vasily, Kapiton, Eugene, Nikolai, Nile, Paul, Emil
 21. Ivan, Vladimir, Lazarus, Athanasius
 22. Claudius, Fedul, Ivan, Alexander, Ilya, Feofil, Leonty, Athanasius, Cyril, Nikolay, Valery, Alexei, Dmitry, Sergey, George, Taras
 23. Denis, Pavel, Victor, Nicephorus, Claudius, Leonid
 24. Sofron, Efim
 25. Feofan, Alexander, Vladimir, Sergey, Gregory, Semyon
 26. Nicephorus, Gregory, Michael, Terenty, Alexander
 27. Rostislav, Mikhail
 28. Agap, Alexander, Denis, Alexey, Mikhail, Nikander
 29. Alexander, Julian, Trofim
 30. Alexey, Makar, Alexander, Victor
 31. Kirill, Dmitry, Trofim
april
 1. Claudius, Ivan, onschuldig
 2. Ivan, Sergey, Savva, Victor, Nikita, Vasily
 3. Jacob, Serafijnen, Vladimir, Cyril, Thomas
 4. Vasily, Isaac
 5. Nikon, Makar, Ilya, Vasily, Stepan, Alexey, Sergey, Andrey
 6. Zakhar, Artenius, Vladimir, Stepan, Peter, Jacob
 7. Tikhon, Savva
 8. Vasily
 9. Theodosius, Ivan
 10. Illarion, Stepan, Nikolai, Vasily, Ivan
 11. Mark, Cyril, Eustathius, Ivan, Ion
 12. Ivan, Sofron, Panteleimon
 13. Hypatius, onschuldig, Ivan, Benjamin
 14. Efim, Sergey, Makar
 15. Lazarus, Titus, Polycarp
 16. Nikita
 17. Joseph, George, Benjamin, Nicephorus, Nikolai, Ivan, Zosima
 18. Nikolay, Mark, Fedor
 19. Ivan, Jacob
 20. George, Daniel
 21. Sergey, Nifont
 22. Eupsychius, Vadim
 23. Maxim, Alexander, Fedor, Dmitry, Jacob, Gregory
 24. Peter, Prokhor, Nikolai, Jacob, Ivan, Gregory
 25. Vasily, Sergey, David, Ivan
 26. Artemon
 27. Alexander, Anton, Ivan
 28. Aristarchus, Trofim, Alexander, Andrey, Theodoriet, Kondrat, Jacob, Victor, Savva, Zosima
 29. Leonid
 30. Zosima, Ivan, Alexander, Andrian, Agapit
mei
 1. Ivan, Gregory, Vissarion, Mikhail, Victor, Zinon
 2. Ivan, Dmitry, Victor, Tryphon, Nicephorus, George
 3. Fedor, Alexander, Gabriel, Gregory, Anastasius, Nikolai
 4. Fedor, Alexey, Nikolay, Isaky, Maximian
 5. Fedor, Eustathius, Gabriel, Vitaliy
 6. George, Ivan, Anatoly
 7. Joseph, Nicodemus, Savva, Sergey, Alexei, Valentine, Leonty, Thomas
 8. Sergei
 9. Vasily, Stepan, Ivan, Nikolay, Peter, Ioannikiy
 10. Semyon, Pavel, Ivan, Peter, Nikolay, Sergey, Stepan
 11. Maxim, Cyril, Vitaliy
 12. Artyom, Fedot, Filimon, Vasily, Ivan
 13. Jacob, Nikita, Ignat, Vasily, Maxim
 14. Makar, Gerasim, Efim, Ignat
 15. Athanasius, Boris, Gleb, Roman, David, Mikhail
 16. Timothy, Theodosius, Peter, Nikolai, Anton
 17. Ivan, Nikita, Cyril, Nicephorus, Clement, Isaac
 18. Jakob
 19. Job, Micah, Denis
 20. Ivan, Anton, David, Joseph, Michael, Stepan
 21. Arseny
 22. Isaiah, Nicholas, Joseph, Basil
 23. Simon, Onesimus
 24. Moky, Methodius, Cyril, Rostislav, Mikhail, Alexander, Sofron, Joseph, Nicodemus
 25. Epiphanius, Herman, Peter, Denis
 26. Vasily, Alexander, Makar, Sergey, George, Efim
 27. Isidore, Nikita, Maxim, George
 28. Lies, Jesaja, Dmitry
 29. Fedor, Ephraim, Kasyan, Lavrenty, Alexander, George
 30. Andronic, Iunius, Stepan
 31. Fedot, Peter, Denis, Andrey, Pavel, Makar, Vasily, David, Peacock
juni
 1. Dmitry, Victor, Anton, Alexander, Mikhail, Matvey, Hippolytus, Nikolai, Vasily, Maxim, Gregory, Pavel, Onufry, Valentin, Ivan, Ignat, Sergey
 2. Alexander, Alexey, Timofey
 3. Konstantin, Mikhail, Fedor, Andrey, Kasyan
 4. Basilisk, Ivan, Vladimir, Mikhail
 5. Michael, Leonty
 6. Semyon, Nikita, Stepan, Ivan, Fedor
 7. Ivan
 8. Karper, George, Makar, Ivan, David
 9. Ferapont, Neil, Kupriyan, Photius, Jonah, Ivan
 10. Nikita, Ignat, Makar, Heraclius
 11. Ivan, Job, Luke
 12. Vasily
 13. Filosov, Boris, Nikolay
 14. Ustin, Khariton, Valerian, Denis, Vasily
 15. Nicephorus, Ivan
 16. Claudius, Hypatius, Paul, Denis, Kupriyan, Mikhail, Dmitry, Julian
 17. Mitrofan, Peter, Methodius
 18. Dorofei, Igor, Konstantin, Fedor, Vassian, Jonah, Marcian, Leonid
 19. Vissarion, Hilarion, Ion, Paisius
 20. Fedot, Alexander, Alexey, Valentine, Veniamin, Victor, Pavel, Vladimir, Nikolay, Gregory, Athanasius, Peter
 21. Fedor, Vasily, Konstantin, Ephraim
 22. Kirill, Alexey, Alexander
 23. Timothy, Vasily, Ivan, Nikolay, Pavel, Alexander, Vassian
 24. Barnabas, Efraïm
 25. Onufry, Peter, Arseny, Vassian, Stepan, Ivan, Andrey
 26. Alexander, Dmitry, Savva, Ivan
 27. Elisa, Methodius, Joseph, Nicholas, Alexander, Paul, Mstislav, George
 28. Ion, Gregory, Kasyan, Fedor, Ephraim, Augustinus
 29. Tikhon, Germogen, Ephraim, Michael, Peter, Constantine, Theophanes
 30. Manuel, Nicander, Maxim
juli
 1. Leonty, Ipatiy, Fedul, Vasily, Alexander, Sergey
 2. Juda, Barlaam, Zosima, Ivan
 3. Methodius, Gleb, Guri, Athanasius
 4. Julian, Ivan, George, Alexei, Pavel, Nikolai, Jonah, Terenty, Maxim
 5. Eusebius, Gennady, Zinon, Galaction
 6. Alexander, Alexey, Peter, Mitrofan, Artemy, Duits
 7. Anton, Jacob, Ivan
 8. Nikon, Nikolai, Vasily, Peter
 9. David, George, Tikhon, Ivan, Denis
 10. Samson, Ambrose, Alexander, Vladimir, Peter, George
 11. Sergey, Duits, Cyrus, Ivan, Vasily, Gregory, Pavel
 12. Peter, Paul
 13. Peter, Andrew, Jacob, Ivan, Philip, Bartholomew, Thomas, Matthew, Judas, Thaddeus, Simon, Timothy, Theogen, Peter, Sofron
 14. Kozma, Damian, Arkady, Peter, Nicodemus
 15. Photios
 16. Philip, Anatoly, Vasily, Konstantin, Ivan, Nicodemus, Moky, Mark
 17. Alexander, Tikhon, Nikon, Arseny, Neofot, Ion, Parthen
 18. Andrey, Nikolay, Alexey, Dmitry, Efim, Fedot, Fedor
 19. Athanasius, Sergey, Cyril
 20. Fedor, Avvakum, Valentin, Innocent, Vasily, Rufin, Anton
 21. Thomas, Akaki, Paul, Duits
 22. Procopius, Alexander, Fedot
 23. Pankrat, Konstantin, Cyril, Alexander, Fedor
 24. Leonty, Mauritius, Daniel, Anton, Alexander, Peter, Stepan, George, Nestor
 25. Proclus, Mikhail, Fedor, Ivan, Arseny, Semyon, Gabriel, Gregory
 26. Gabriel, Stepan, Julian
 27. Konstantin, Stepan, Onisim, Ivan
 28. Vladimir, Vasily, Peter
 29. Athenogen, Jacob, Peter, Ivan, Fedor, Pavel
 30. Lazarus, Leonid
augustus
 1. Roman, Serafijnen
 2. Ilya
 3. Ivan, Semyon
 4. Cornelius
 5. Trofim
 6. Gleb, Boris, Roman, David
 7. Makar
 8. Yermolai, Mozes
 9. Duits, Clement, Nikolai, Saveliy
 10. Prokhor, Nikanor, Pitirim, Nikolai, Vasily, Ivan, Moses, Julian, Eustathius, Akaki
 11. Serafijnen, Anatoly, Pakhom, Konstantin, Mikhail
 12. Ivan, Anatoly, Duits, Luke, Maxim, Valentine
 13. Evdokim, Veniamin, Sergey, Yuri, Ivan, Maxim, Konstantin, Nikolay, Vasily
 14. Anton, Guri, Eleazar, Dmitry, Leonty, Alexander
 15. Stepan, Nicodemus, Basilicum, Plato
 16. Anton, Vyacheslav, Nikolay
 17. Maxim, Ivan, Denis, Konstantin, Mikhail, Dmitry
 18. Semyon, Ivan
 19. Mitrofan, Anton, Alexander, Peter, Mikhail, Ivan, Dmitry, Alexey
 20. Elisa, Athanasius, Basilicum
 21. Joseph, Nikolay, Nicodemus, Gregory, Zosima, Sava, Duits, Miron, Leonid
 22. Matvey, Anton, Julian, Mark, Ivan, Jacob, Alexey, Dmitry, Photius, Peter, Leonty
 23. Lawrence, Roman, Vyacheslav, Athanasius
 24. Fedor, Vasily, Maxim, Alexander
 25. Sergey, Ilya, Vyacheslav, Ivan, Anton, Vissarion, Matvey, Efim, Dmitry
 26. Savva, Arkady, Jacob, Peter, Alexander, Fedor, Alexei, Vasily, Leonid, Nikolai
 27. Maxim, Tikhon, Ivan, Konstantin, Serafim, Nikolay, Jacob, Alexei, Vasily, Hippolytus
 28. Mikhey, Vasily, Matvey, Alexey, Vladimir, Nikolay, Fedor, Alexander, Arkady
 29. Jacob, Stepan
 30. Miron, Alexey, Dmitry, Pavel, Philip
 31. Frol, Laurel, Gregory, Eugene, Mikhail, Denis, Ivan, George, Makar
september
 1. Andrey, Nikolay, Timofey
 2. Samuel
 3. Thaddeus, Agapiy, Alexander, Paul
 4. Makar, Ivan, Alexey, Fedor, Vasily, Gabriel, Alexander, Mikhail, Illarion, Athanasius
 5. Efraïm, Ivan, Nikolay, Pavel
 6. Ivan, Peter, Arseny, George
 7. Bartholomeus, Mozes, Vladimir
 8. Adrian, Peter, George, Victor, Dmitry, Roman
 9. Michail, Stepan, Ivan, Methodius, Dmitry, Savva
 10. Moses, Sergey, Lavrentiy, Seraphim, Stepan, George, Hilarion, Ivan, Vasily, Savva
 11. Ivan
 12. Alexander, Ivan, Savva, Paul, Daniel, Peter, Fedor, Ignatius, Jacob
 13. Nicodemus, Daniel, Ephraim, Makar, Gregory
 14. Alexander, Vladimir, Mikhail, Dmitry, Gennady
 15. Fedot, Ivan, Anton, Fedos, Anatoly, Nikolai, Mikhail, Philip, Vladimir, Victor, Vasily, Peter, Stepan, Duits, Pavel
 16. Peter, Efim, Ivan, Sergey, Vasily, Andrey, Mikhail, Roman, Nikolay, Alexey, Ilya
 17. Mozes, Paul, Ivan, Nikolai, Alexander, Peter, Michael, Stepan, Vasily, Fedor
 18. Zakhar, Athanasius, Alexei, Efim, Gleb, Maxim, Fedor
 19. Mikhail, Makar, Dmitry, Konstantin, Ivan, Vsevolod, Arkhip, Cyril, David
 20. Ivan, Makar, Peter, Mikhail, Alexander, Eugene, Stepan, Nikolay, Pakhom, Gregory, Leo
 21. Ivan, George
 22. Grigory, Alexander, Zakhar, Vasily, Sergey, Joseph, Alexei, Khariton, Nikita
 23. Eugene, Ivan, Konstantin, Peter, Vasily, Gleb, Nikolay, Gabriel, Pavel, Andrey
 24. Sergey, Duits, Nikolay, Victor, Karl, Dmitry
 25. Athanasius, Fedor, Ivan, Nikolay, Alexey, Semyon, Julian
 26. Stepan, Alexander, Nikolai, Leonty, Julian, Ilya, Valerian, Peter
 27. Ivan
 28. Nikita, Andrey, Gregory, Ivan, Ignat, Dmitry, Jacob, Peter, Nikolai, Maxim, Fedot, Stepan, Joseph
 29. George, Sergey, Alexey, Victor, Joseph, Isaac
 30. Ivan, Ilya
oktober
 1. Illarion, Alexey, Peter, Ivan, Boris, Mikhail, Vladimir, Veniamin, Konstantin, Sergey
 2. Trofim, Fedor, David, Konstantin, Alexey, Nikolay, Igor
 3. Mikhail, Fedor, Alexander, Oleg
 4. Dmitry, Alexander, Alexey, Konstantin, Ivan, Vasily, Vladimir, Valentine, Andrey, Peter, Daniil, Joseph, Ipatiy
 5. Fedor, Peter, Makar
 6. Ivan, onschuldig, Andrey, Peter
 7. Vasily, Andrey, Pavel, Vitaliy, Sergey, Spiridon, Nikander, Vladislav
 8. Sergey, Nikolay, Duits
 9. Ivan, Tikhon, Athanasius, Nikolai, Vladimir, Ephraim
 10. Peter, Dmitry, Fedor, Mark, Aristarchus, Ignatius
 11. Khariton, Kirill, Hilarion, Alexander, Mark, Nikon, Vyacheslav
 12. Ivan
 13. Grigory, Mikhail, Prokofiy, Peter, Vyacheslav, Semyon, Alexey, Matvey, Leonid
 14. Roman, Savva, Mikhail, Alexander, George, Nikolai, Ivan, Fedor
 15. Kupriyan, Andrey, Fedor, David, Konstantin
 16. Denis, Ivan
 17. Guri, Dmitry, Nikolai, Mikhail, Yakov, Tikhon, Vasily, Anisim, Peter, Pavel, Stepan
 18. Peter, Alexei, Ion, Philip, Gabriel, Matvey, Dionysius, Gregory
 19. Thomas, Ivan
 20. Sergey, Nikolay, Julian
 21. Dmitry, Ivan, Lies, Nikolay, Serafijnen, Peter, Vasily, Pavel, Vladimir, Victor, Tryphon
 22. Yakov, Konstantin, Peter, Maxim
 23. Onschuldig, Andrey
 24. Philip, Leo, Alexander
 25. Prov, Ivan, Alexander, Nikolay
 26. Karper, onschuldig, Nikolai, Benjamin, Nikita
 27. Michael, Peter, Maxim, Nikita
 28. Efim, Semyon, Athanasius, Ivan
 29. George, Eugene, Alexey, Ivan
 30. Andrey, Alexander, Anton, Kozma, Demyan, Leonty, Lazarus
 31. Joseph, Andrey, Sergey, Nikolay
november
 1. Ivan, Sergey
 2. Artemy, Nikolai, Duits, Ivan, Leonid, Alexander, Mikhail, Peter, Pavel
 3. Illarion, Arkady, Anatoly, Nikander, Konstantin, Sergey, Vasily, Fedor, Vladimir, Nikolay, Ivan, Alexander, Dmitry, Alexey
 4. Maxim, Denis, Konstantin, Ivan, Serafim, Vladimir, Alexander, Vasily, Duits, Nikolai, Gregory
 5. Yakov, Nikolay, Vladimir, Alexander, Ignatius, Elisa
 6. Alexey, Lavrentiy, Ivan, Nikolay, Peter
 7. Mark
 8. Dmitry, Athanasius
 9. Nestor, Andrew, Mark
 10. Terenty, Stepan, Arseny, Dmitry, Ivan, Nestor, Maxim
 11. Nikolay, Victor, Naum, Philip, Ivan, Pavel, Andrey, Vasily, Alexey, Eugene, Leonid
 12. Zinovy, Leonid, Matvey, Stepan, Mark
 13. Ivan, Vsevolod, Alexander, Sergey, Alexei, Vasily, Peter, Anatoly, Jacob
 14. Kozma, Demyan, Alexander, Fedor, Sergey, Dmitry, Peter
 15. Constantine, Mark
 16. George, Vasily, Peter, Alexander, Vladimir, Sergey, Nikolay, Vincent, Ivan, Pavel, Semyon
 17. Nikander, Nikolai, Alexander
 18. Gavrila, Gregory
 19. Nikita, Anatoly, Arseny, Nikolai, Gavril, Vasily, Duits
 20. Nikander, Athanasius, Fedor, Valery, Eugene, Fedot, Hilarion, Cyril, Mikhail, Alexander, Nikolai
 21. Michael, Gabriel, Raphael
 22. Porfiry, Konstantin, Dmitry, Nestor, Fedor, Victor, Ilya, Joseph, Alexey, Alexander, Anton, Ivan
 23. Rodion, Nifont, Alexander, Prokofy, Denis, Ivan, Peter, Augustine, Alexei, Mikhail, Nikolay, Boris
 24. Victor, Vincent, Fedor, Maxim, Eugene, Stepan
 25. Ivan, Konstantin, Vladimir, Alexander, Matvey, Dmitry, Boris
 26. Ivan, Anton, Nicephorus, Duits
 27. Philip, Dmitry, Alexander, Victor, Alexey, Mikhail, Fedor, Peter, Sergey, Nikolay, Porfiry, Vasily, George, Aristarchus, Gavrila
 28. Guri, Samson, Nikolai, Peter, Gregory, Nikita, Mark, Dmitry
 29. Fedor, Ananiy, Mikhail, Ivan, Nikolay, Victor, Vasily, Makar, Dmitry, Matvey
 30. Gregory, Nikon, Mikhail, Sergius, Lazarus
december
 1. Plato, Roman, Nikolai
 2. Varlaam, Filaret, Porfiry, Sergey, Mikhail, Alexander, Ivan, Konstantin, Ignat, Semyon, Dmitry, Jacob, Veniamin, Gregory, Peter, Gerasim, Valentin, Leonid, Timothy, Adrian, Illprion
 3. Gregory, Proclus, Makar, Alexei, Alexander, Vladimir, Ivan, Vasily, Nikolai
 4. Arseny, Anatoly, Hilarion, Isaac, Ipatius
 5. Filimon, Arkhip, Mikhail, Vladimir, Ivan, Vasily, Pavel, Jacob, Fedor, Ilya, Alexei, Athanasius, Gerasim, Peter, Valeriaan, Maxim, Prokofiy, Mikhail
 6. Gregory, Alexander, Alexei, Mitrofan, Makar, Seraphim, Ivan, Boris
 7. Evgraf, Eugene, Mikhail, Porfiry, Semyon
 8. Clement, Peter, Seraphim, Gregory, Vasily, Ivan, Semyon, Hilarion, Yaroslav, Alexander, Victor, Andrey, Pavel, Nikolay
 9. George, Innocent, Nikolai, Ivan, Nazarii, Vasily, Ilya, Daniel, Michael, Tikhon, Peter
 10. Yakov, Vsevolod, Gabriel, Andrey, Nikolay, Vasily, Boris, Fedor, Alexey, Ivan, Sergey, Xenophon, Alexey, Serafim, Nieon, Roman
 11. Stepan, Seraphim, Peter, Alexei, Nikolai, Fedor, Vasily, Gregory, Ivan
 12. Paramon
 13. Andrey, Ivan
 14. Naum, Filaret, Ananias
 15. Ivan, Matvey, Dmitry, Konstantin, Nikolay, Sergey, Vladimir, Fedor, Pavel, Boris, Athanasius, Andrey, Stepan
 16. Savva, Andrey, Nikolay, George, Ivan, Fedor
 17. Ivan, Alexey, Alexander, Nikolay, Vasily, Dmitry, Gennady
 18. Savva, Ilya, Gennady, Sergey, Guri, Zakhar
 19. Nicholas
 20. Neil, Anton, Sergey, Mikhail, Nicephorus, Galaction, Peter
 21. Kirill
 22. Vladimir, Vasily, Alexander, Sofron, Stepan
 23. Yakov, Alexander, Anatoly, Eugene, Konstantin, Nikolay, Peter, Mikhail, Lavrentiy, Gregory, Sergey, Alexei, Ivan, Stepan
 24. Daniel, Nikolai, Ivan
 25. Spiridon, Alexander
 26. Eugene, Alexander, Ivan, Vladimir, Jacob, Nikolai, Arkady, Arseny, Nicodemus
 27. Filimon, Nikolai, Vassian
 28. Pavel, Stepan, Hilarion, Alexander, Vasily, Tryphon
 29. Vladimir, Arkady, Ilya, Pavel, Fedos, Alexander, Makar, Peter
 30. Daniel, Alexander, Nikolay, Sergey, Peter, Ivan, Stepan
 31. Mark, Victor, Thaddeus, Nikolai, Ilya, Ivan, Vladimir, Sergey, Semyon, Mikhail.

Bekijk de video: Movies That Will Blow Everyone Away In 2020 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter