Horoscoop voor 2020 voor de stier: vrouwen en mannen

Veel hangt af van de locatie van de sterren aan de hemel, en het lot van mensen wordt bepaald door stellaire configuraties. Oosterse horoscoop voor 2020 voor de stier, samengesteld door een competente specialist, kan veel vertellen over het karakter van het teken en over de toekomst ervan. Wat verwacht de Bulls in 2020, wanneer de White Metal Rat aan de macht komt - laten we eens kijken!

Stier teken karakteristiek

De meest koppige en koppige vertegenwoordiger van het oostelijke pantheon van heilige dieren wordt beschouwd als de stier, die ook de Buffalo wordt genoemd. Dit beest is eraan gewend zich nooit terug te trekken uit zijn doel, er stevig naartoe te gaan en de obstakels weg te vegen. Als we de belangrijkste bullish kenmerken beschouwen, komt pragmatisme eerst, gevolgd door conservatisme. De onwil om iets te veranderen, handelend op de oude manier, helpt dit oosterse teken om succes te bereiken in die gebieden waar concurrenten werden verslagen. Onder de positieve kwaliteiten aangewezen verantwoordelijkheid en hard werken, in staat om de carrièreladder te bevorderen, om een ​​hoge positie te bieden. Wanneer een crisis ontstaat, leiden deze geboren leiders hun collega's mee en vinden ze vakkundig een oplossing voor elk probleem. De mening van iemand anders kan het denken van de stier niet beïnvloeden, omdat de natuur hem verbazingwekkende logica en intuïtie gaf.

Deze enthousiastelingen handelen altijd consequent, zijn niet bang voor obstakels, omdat ze worden gegeven om alle obstakels te slechten en door te gaan. Er is een fabelachtige vrijgevigheid in hun arsenaal dat niet interfereert met het beschermen van de waarden van het leven. Ze zijn licht in communicatie, het is prettig om met ze te praten. Op het gebied van het huwelijk geven conservatieven de voorkeur aan één keer te trouwen, ondanks unie en onenigheid hun unie te handhaven. Omdat ze de andere helft respecteren, zijn ze niet in staat tot verraad.

Wat staat de Bulls te wachten in 2020

De horoscoop voor de Bull voor heel 2020 laat zien dat de tijd naar verwachting moeilijk zal zijn, met veel problemen. Om succes en stabiliteit te krijgen, is het noodzakelijk om een ​​gemeenschappelijke taal te vinden met de Rat, om de Meesteres van het jaar aan zijn persoon te schikken. Alleen creatieve persoonlijkheden, behoorlijk sluw en eigenzinnig, in staat om te krijgen wat ze willen met behulp van buitengewone intelligentie, zullen favoriet worden bij ratten.

Het begin van het jaar vereist dat Bulls voor de financiën zorgt, wat betekent dat dure overnames moeten worden afgewezen. Het is beter om het verzamelde geld te behouden, en het hele gezin om kolossale uitgaven op te geven. Alle monetaire transacties moeten zorgvuldig worden uitgevoerd, want tegen de lente zullen er ongeplande uitgaven zijn. Er kan ook onrust op de werkplek zijn die verband houdt met conflicten binnen het team. Het ontbreken van bonussen of geschillen met de baas kan het ontslag of zelfs de zoektocht naar een nieuwe baan veroorzaken.

Op het hoogtepunt van de zomer worden persoonlijke en zakelijke problemen opgelost, alles is in orde. Als u alles in het werk stelt, zal harmonie op alle gebieden tot stand worden gebracht. Het lot zal een kans geven om sterke zakelijke relaties aan te gaan, zakelijke partners te verwerven. Lonely Bulls hebben alle kans om de tweede helft te ontmoeten en het langverwachte gezinsgeluk te vinden. Voorbeeldige familieleden zullen hun allianties nog sterker kunnen maken, eerdere fouten kunnen realiseren, ze kunnen corrigeren. Alle vaste contacten zullen eind 2020 tastbare resultaten opleveren. Als gevolg hiervan zal harmonie worden gevonden in financiën en morele termen. Succes zal komen voor diegenen die niet lui zullen zijn, maar tijd zullen besteden aan arbeid.

Horoscoop voor mannen

Mannelijke stieren hebben autoritaire kenmerken, ze worden erkend als ondernemend en erg slim. Als we de uitdrukking over een man als een "stenen muur" beschouwen, dan wordt over deze jongens gezegd! Ze kunnen de zwakken beschermen, kracht tonen, elk probleem oplossen. Het hele jaar door wachten positieve en negatieve emoties op hen in gelijke verhoudingen. Het aandeel problemen valt bijna samen met vreugdevolle gebeurtenissen. Stieren, die gewend zijn muren door te breken, zullen geen hindernis zijn voor obstakels; ze zullen altijd overwinnaars blijven.

De concurrentie op het werk zal verdwijnen, het is de Bull de moeite waard om energie en doorzettingsvermogen te tonen. Concentratie op een carrière mag de familie echter niet afleiden, er moet meer aandacht worden besteed aan familieleden. Eventuele fouten moeten gunstig worden vergeven, om de vrouw geen schandalen te veroorzaken vanwege het gebrek aan diner, niet om de nakomelingen te berispen voor een slechte beoordeling. De rust van het hoofd van het huis en zijn succes hangen af ​​van het spirituele welzijn van het huishouden. Grillen kunnen het beste in de kiem worden gestopt, zodat ze het gezinsbudget niet kunnen verkwisten.

Horoscoop voor vrouwen

Dames geboren onder het teken van de stier zien er uiterlijk heel rustig en kalm uit, niet in staat tot beslissende actie. Alleen buffels hebben een ijzeren wil en tonen eenvoudig niemand hun penetrerende potentieel. Sterk en betrouwbaar, ze blijft extreem zachtaardig en sentimenteel. In het begin van 2020 zullen veel meisjes denken dat ze de Prins hebben ontmoet, maar dit zal slechts een verschijning zijn. Helaas hebben de dames van dit bord zelden wederzijdse liefde. Niet alleen in de amoureuze sfeer, maar ook op het werk, zullen vrouwen ernstige teleurstellingen ervaren. Bij het gebruik van pragmatisme en doorzettingsvermogen zullen deze schoonheden zich inspannen en door een arbeidsprestatie zullen ze alle financiële zaken regelen.

Liefdeshoroscoop

Het komende jaar 2020 is een goede periode voor het leggen van harmonieuze relaties in het gezin, het leggen van contacten met familieleden. De horoscoop beveelt aan onnodige beledigingen opzij te zetten, het nummer van een geliefde te kiezen en vriendelijke communicatie te smeden. Bulls krijgen de kans om nieuwe vrienden te maken, die vervolgens veranderen in beste vrienden. Velen zullen het register bezoeken en besluiten hun relatie te legitimeren. Met volharding in de toekomst zal er geen onenigheid zijn en alles zal goed komen.

Het is niet nodig om de willekeurige banden te volgen, er komt niets goeds uit. Ja, passie brandt met een felle vlam, maar vervaagt net zo snel. Maar onnodige illusies kunnen het familienest vernietigen, de werken van de afgelopen jaren vernietigen. Vanaf het midden van het jaar zal er altijd gewerkt worden, maar de financiële situatie zal onbeschrijfelijk verbeteren. Om binnenlandse conflicten niet uit te lokken, is het de moeite waard om meer tijd met familieleden door te brengen.

Geld horoscoop

Bulls weten hoe en zijn graag zuinig, wat de Rat zeker zal waarderen. Het is beter dat er altijd geld beschikbaar is, omdat er een groot risico is op onvoorziene uitgaven. Het is niet nodig om redelijke besparingen om te zetten in gierigheid, anders zal het gezin zich niet op zijn gemak voelen. Als geboren leiders, in de kring van collega's, zal Bulls kunnen opvallen en leiderschapskwaliteiten tonen. Door medewerkers te helpen werkkwesties op te lossen, kunt u de belangstelling van de autoriteiten trekken, en de toename is niet ver verwijderd. Een paar nachten aan het werk blijven, is het echt om de welverdiende voordelen te plukken.

September is een mijlpaal voor carrièreprestaties, je moet professionaliteit tonen. Als kenner van rechtvaardigheid zal de White Rat iedereen straffen die probeert de ideeën van anderen te gebruiken, om vals te spelen of om geld te vervangen. Alleen eerlijke en vriendelijke Bulls wachten op geluk en voorspoed.

Horoscoop van gezondheid

Er zullen geen problemen met welzijn ontstaan ​​voor diegenen die systematisch de sportschool bezoeken, goed eten, oefeningen doen en harden. Gezond als een stier! Dit geeft volledig weer hoeveel het teken is begiftigd met fysiek uithoudingsvermogen en een goede gezondheid. Deze hardwerkende wezens werken lang in een gespannen ritme en kunnen een zware last dragen zonder ongemak te ervaren. Maar met een druk werkschema is het onmogelijk om voldoende slaap te krijgen, vandaar de problemen met rust. Het is beter om exploits af te staan, meer tijd te besteden aan rust en vakanties niet te verwaarlozen. De zon, lucht en water kunnen de verbruikte energie herstellen, het is belangrijk om het juiste menu te ontwikkelen. Onregelmatige en ongezonde voeding zal de Bulls maagklachten bezorgen.

Beroemdheden geboren in het jaar van de stier

Veel vertegenwoordigers van het betreffende teken gingen de geschiedenis in. Dus, onder de mannelijke stieren, zijn de beroemdste persoonlijkheden Napoleon Bonaparte, Walt Disney, Charlie Chaplin, Anthony Hopkins, Vincent van Gogh. Populaire Buffalo: Margaret Thatcher, echtgenote van Prins Charles Diana van Wales, Alla Pugacheva, Hertogin van Bourgondië.

Bekijk de video: Weekhoroscoop Stier week 29 2019 (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter