Nieuwe zakelijke ideeën voor 2020

Iedereen wil goed geld verdienen. En om je eigen baas te zijn, om te doen waar je van houdt, om het te bouwen zoals je wilt - dit is over het algemeen de ultieme droom. Hoe dit probleem echter praktisch aan te pakken?

Voor iedereen die in 2020 van plan is om “brood te gaan eten”, om hun startups te implementeren of om een ​​nieuw bedrijfssegment op te richten in hun kleine thuisland - dit materiaal!

Strategie voor het kiezen van ideeën voor bedrijven in 2020

Elk bedrijf wordt geboren met een idee. Een duwtje nodig, je hebt een draai nodig en een soort van ondersteuningsbasis ... Het is de moeite waard om in grote lijnen te begrijpen wat je precies wilt doen? Toegegeven, door de golf van een toverstokje werden alleen feeënmoeders pompoenen rijtuigen en muizen werden prachtige paarden. Als je in de verkeerde draaikolk van zakelijke ideeën duikt, kun je heel snel je vaardigheden veranderen in een paard ... een tekenaar.

Tips voor het kiezen van een werkveld

De wereld is monsterlijk divers. En actieve aard in hem is er altijd iets te doen. Maar zie je, je hebt vaak het gevoel dat je dit en dat allemaal wilt ... en hoe je dit alles omarmt en wat de eerste is om vast te pakken is volkomen onbegrijpelijk!

Klik om te vergroten

En niet, adviseren psychologen. Selecteer verschillende activiteitsgebieden waarin je jezelf kunt tonen als een echte professional. Schat wat van hen zal worden gevraagd bij de doelgroep die u van plan bent te bereiken. Het is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat er veel vraag is naar de organisatie van creatieve partijen in het provinciale districtscentrum ... Zoek de snijpunten met de eerste lijst. Denk na over wat er nog winstgevender en tegelijkertijd gemakkelijk georganiseerd kan worden? Dat is wat uiteindelijk is neergeslagen - die van jou!

Doel instelling

Elke zakenman zal u meteen vertellen dat de belangrijkste sleutel tot succes het correct stellen van doelen is. Te hoge verwachtingen zijn puur kwaad en de gebaande paden naar depressie en verlies van zelfvertrouwen. Om nog maar te zwijgen over financieel. Daarom moet u allereerst doelen stellen - als u specifiek ziet waar u naar streeft, gaat het veel gemakkelijker!

Klik om te vergroten

Onthoud tegelijkertijd dat doelen altijd op verschillende niveaus worden gesteld. Moet wereldwijd zijn. Spaar bijvoorbeeld uiteindelijk voor de bouw van uw eigen huis met twee verdiepingen met een oppervlakte van 800 m² ... Ga met uw idee naar de Europese markt ... Zie uw achternaam op Forbes-lijsten ... Oh, dromen, dromen ... Neem ze echter niet licht op! Alle machtige mensen van deze wereld begonnen hier ooit met zulke banale "huizen".

Het grote doel is noodzakelijkerwijs onderverdeeld in vele fasen, waarbij onmiddellijk de parallel wordt gelegd met de fasen van het bedrijf en, indien mogelijk, de implementatietijd wordt geschat. En wanneer u zo'n pakket met duidelijk verdeelde kleine doelen krijgt, kunt u ze veilig geleidelijk beginnen te realiseren!

Wat te doen met startkapitaal?

Om startkapitaal te laten verschijnen, heb je op zijn minst een startpistool nodig ... Een oude grap met een baard, waaruit echter blijkt dat de basis natuurlijk beslist. Maar niet altijd! Er zijn een heleboel zakelijke ideeën, waarvan er in 2020 veel gevraagd zullen worden, die helemaal geen startinvesteringen vereisen. Of het minimum dat u nu bezit is voldoende voor hen. En dan zullen we er zeker op de meest gedetailleerde manier bij stilstaan!

Klik om te vergroten

Als je het echter niet kunt doen zonder wat startgeld, helaas en ah! - u hebt nog steeds niet gespaard, volg het advies van een wijze persoon: leen niet van familie en hypotheek geen onroerend goed in de bank. Het is beter om uw bedrijf te starten met iets kleins, geleidelijk te verdienen en te vergroten, dan meteen een doorbraak te bereiken!

Home zakelijke ideeën

Thuis - en de muren helpen! En om nog meer geld te verdienen. Geloof me maar! Drie richtingen zijn mogelijk: werk met handen, intellectueel en met mensen. Vang een paar ideeën die door vooraanstaande zakelijke bureaus worden aanbevolen als zeer, zeer relevant in 2020.

 1. Productie van interieuraccessoires, sieraden, hygiëneartikelen en huishoudelijke artikelen. Handgemaakte kaarsen, zeep, sieraden, decoupage, textiel, modellering en allerlei creatieve kleine dingen ... Het is onmogelijk om alles te vermelden wat mensen nu enthousiast kopen in de afdelingen "Alles voor Interieur"! Neem een ​​kleine klantenstroom naar uw tuin - u zult in chocolade zijn, geloof me. Om de adequaatheid van het idee te begrijpen, moet je er bijvoorbeeld op een of andere manier achter komen hoeveel de materialen voor de kerstkrans kosten en hoeveel het in de winkel wordt verkocht. U zult zeer verbaasd zijn.
 2. Studiebegeleiding, diploma's, cursussen, etc. Als je slim bent, ken dan een of ander educatief programma en, bovendien, ben je begiftigd met onderwijstalent, deel je kennis royaal met anderen! In het tijdperk van het examen, de populariteit van allerlei soorten trainingen, coaching en andere dingen, zul je altijd met inkomen zijn. En waaruit zijn volgens u ooit de beroemde vreemde taalscholen of adviesbureaus geboren?
 3. Kleuterschool thuis. Als je een behoorlijk fatsoenlijk huis hebt, werk je zelf niet en houd je van de kinderen, waarom zou je dan niet zo'n groothandel oppas worden? Geloof me, nu zijn veel mensen niet blij met openbare en privé-DOW's, ze zullen zeker aan het alternatief vasthouden!
 4. Naaien en breien op bestelling. Handgemaakte kleding is altijd in prijs. Als je hier goed in bent, moeten we je misschien niet vertellen hoeveel het kan opleveren met een competente aanpak. Dus vroeg of laat zul je opgroeien naar je eigen studio!
 5. Website administratie, SEO. Nu leeft het hele bedrijf op internet. Waarom deze golf niet berijden? Promoot het bedrijf van iemand anders en verdien daarmee uzelf. Maak andere sites en schrijf inhoud voor hen - kortom, wat u vanuit dit hele spectrum kunt doen, doe het ook. Volgens deskundigen zal dit gebied de komende vijf jaar zijn monetaire efficiëntie alleen maar vergroten.

Ideeën voor bedrijven met minimale investeringen

Als u niet klaar bent om vooraf te investeren om materialen, gereedschap of dit alles te kopen, althans om te beginnen, is er geen voordeel, er zijn veel dingen die u kunt doen ... zomaar!

 1. Restauratie van meubels thuis. Nu is de beweging van verantwoordelijk consumentisme en doe-het-zelf als zodanig te paard. Maar als u een kunstwerk wilt maken van uw meubels, een antiek item of gewoon een waanzinnig stijlvol klein ding, moeite met verbeelding en handen, maar hier hebt u het zeker niet vrij om uw bedrijf in deze richting te starten. Geloof me, vooral in grote steden komt er geen einde aan klanten!
 2. Binnenhuisarchitectuur. Je zult het niet geloven, maar veel bekende persoonlijkheden zullen nu de voorkeur geven aan onbekend bij iedereen, maar ontzettend getalenteerde en letterlijk spetterende decorateur met niet-standaard ideeën, dan de eminente, maar voorzichtig in tactiekbedrijf! En tot slot, het thematische ontwerp van bruiloften, allerlei Nieuwjaarskerstbomen en Halloween-feestjes op het grondgebied van de klant, en ook voor zijn geld heeft niemand geannuleerd!
 3. Verhuur van gebouwen. Het maakt niet uit hoe smerig het klinkt, maar als je een eigendom zonder eigenaar hebt, ontvang er dan geld van. Als voor huisvesting of kantoor - geen optie, probeer dan fotostudio's te verhuren als een evenementenhal of workshop.
 4. Foto. Als je weet hoe en graag foto's maakt, heb je, 100%, een volledig fatsoenlijke camera. Begin met het verkopen van je talent. Een computer hebben en de mogelijkheid om afbeeldingen in eenvoudige editors te verwerken, is van onschatbare waarde!
 5. Gastheer, gastheer, animator. Als je graag mensen hebt en erg charismatisch bent, kun je veel geld verdienen. Bovendien kun je in die rol beginnen en met die bestellingen waarvoor geen speciale kostuums of rekwisieten nodig zijn. Mensen houden ervan om plezier te hebben en staan ​​klaar om geld te geven om het cool te maken - help hen hun droom te realiseren!

Kleine zakelijke ideeën

Aan de ene kant is het moeilijker en aan de andere kant is het iets gemakkelijker om een ​​bedrijf te starten met een relatief smal en soms bijna bekend publiek. Hoewel er in feite veel opties zijn voor zelfrealisatie. Hier, bewonder een paar ideeën:

 • op maat gebakken producten (cakes, gebak, enz.);
 • reparatiewerkplaats (laarzen, sleutels, lederwaren, meubels - kies wat professionals zijn);
 • bloemisten diensten;
 • creatieve boeketten en origineel versierde geschenken (snoep- en bierboeketten, enz.);
 • een kraam met fast food (als grote voedselketens er niet zijn, is het over het algemeen perfect!).

Ideeën voor seizoensbedrijven

Seizoensgebonden business is een grillige zaak. En het hangt sterk af van waar je precies woont. In de regel wordt hij geassocieerd met agrarisch werk, bezig met de teelt van zaailingen en zaden, de inkoop van medicinale planten en voedselproducten, en biedt hij hulpdiensten aan bij de verzorging van land en gewassen. U kunt echter op andere manieren verdienen:

 • huur een landhuis (ski-minibasis, toeristenhuis, enz.);
 • landschapsontwerp doen;
 • vis oogsten (rokerij, drogen, kaviaar, enz.);
 • instructeur worden in boogschieten, luchtgeweren, een gids voor groepen toeristen, enz .;
 • maak kerstsnoepjes (peperkoekhuizen, enz.).

Ideeën voor middelgrote bedrijven

Als er ten minste wat kapitaal is, de mogelijkheid om de juiste apparatuur te kopen en zelfs mensen aan te nemen, of gewoon, in het begin, om familieleden en vrienden aan te trekken die op zoek zijn naar een bijbaan, helpen deze ideeën u om snel in de middenklasse te komen:

 • schoonmaak (stomerij in het complex en bij huisbezoek, schoonmaak na reparatie, etc.);
 • impressie geschenken (organisatie);
 • online winkel (elke beschikbare richting);
 • hostel;
 • kant en klare bruiloftsorganisatie (limousines, zalen, gastheren, enz.);
 • mobiele planetaria, bioscopen (auto's, aanverwante apparatuur);
 • verkoop van reserveonderdelen voor niet meer leverbare en zeldzame auto's;
 • mini brouwerij.

Ideeën voor grote bedrijven

Big business groeit in de regel nooit helemaal opnieuw. Tenzij het je is gelukt om in de 'juiste' familie te worden geboren, en voor je zijn alle wegen open. Meestal groeit middelgroot ondernemerschap erin, wanneer het zoveel vet ophoopt dat het klaar is om te veranderen in een retailnetwerk dat verschillende steden bestrijkt, om zijn eigen grootschalige productie te maken, enz. Het is natuurlijk zinloos hier iets te adviseren: hoe groter het bedrijf, hoe moeilijker het is om ermee op de markt te komen - overal is er zijn eigen conjunctuur en bijzonderheden. Neem een ​​kijkje op de volgende gebieden, als er een keuze is, zullen deze het meest gevraagd worden in 2020:

 • productie van metalen naadloze gevelbeplating;
 • producten van hout-polymeercomposieten (terrassen, enz.);
 • tweedehands netwerk;
 • netwerk van banden, autoreparatiewerkplaatsen;
 • vervaardiging van keukens en meubels om een ​​elitesegment te bestellen;
 • productie van houten betonblokken;
 • Hotels met unieke diensten (SPA-salons, individuele organisatie van het verblijf, enz.).

Ideeën om zaken te doen met Europa

Om te beginnen, kunt u een online winkel op Instagram openen. Om een ​​bestelling van een klant te ontvangen, deze te vinden bij groothandels in het buitenland en de levering te regelen - minimale problemen, het werk kan gemakkelijk worden geautomatiseerd, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Onthoud de verhalen van direct niet-verdraaide bronnen letterlijk uit het niets. Bovendien kunt u het volgende doen:

 • Organiseer een online winkel die creatieve dingen verkoopt;
 • Word een gids met uw auto voor toeristische reizen van landgenoten in het buitenland;
 • Open een hostingbedrijf;
 • Om een ​​wervingsbureau voor personeelswerving voor buitenlandse partners te organiseren - hier en omgekeerd;
 • Naai en verkoop kleding voor dieren, unieke accessoires voor hun verzorging.

Ideeën om zaken te doen met Amerika

De zakelijke ideeën die een financiële brug slaan tussen ons en de VS kunnen niet worden geteld. Als je bijvoorbeeld de mogelijkheid, talenten en verlangens hebt, probeer dit dan:

 • Bied hier gidsdiensten aan voor Amerikaanse reisorganisaties;
 • Vertaal bordspellen en andere producten, organiseer hun publicatie hier;
 • Word lid van een van de franchises (voedselnetwerken, productie, diensten, enz.);
 • Open een winkel op Etsy (Mekka van alle handmakers);
 • Ontvang subsidie ​​van Amerikaanse liefdadigheidsinstellingen voor de productie van biologisch afbreekbare kunststofproducten, enz.

Nou, we hopen dat je van al deze ideeën voor het bedrijfsleven zeker iets leuk vond, en we zijn erin geslaagd je te helpen de allereerste - en de belangrijkste te maken! - een kleine stap op weg naar uw toekomstige welvaart en zelfrealisatie! Veel succes, en stop daar natuurlijk nooit!

Ideeën voor uw bedrijf in de video

Laat Een Reactie Achter