Film Green Lantern Corps (2020)

De aankondiging van de franchiseherstart vond plaats op 15 oktober 2014, toen Warner Broz. kondigde zijn schema aan voor de release van schilderijen voor de komende jaren. Sindsdien is de datum van de première van "Green Lantern Corps" echter herhaaldelijk uitgesteld en om eerlijk te zijn is er nog steeds geen zekerheid over veel belangrijke aspecten van de band. De film zal echter honderd procent zijn, maar in welke vorm met wiens deelname? ... Wacht maar af en ontdek het zelf!

Bedenk dat de eerste breedbeeldincarnatie van de strip Green Lantern Corps de Green Lantern 2011 was. En voor zijn personages in het algemeen moeten we John Broome, Bill Finger, Gil Kane en ook Martin Nodell bedanken.

Ze behoren tot het idee om een ​​intergalactische organisatie te creëren die is ontworpen om het hele universum dat door de Guardians wordt bestuurd te beschermen tegen de planeet Oa. Het korps, bestaande uit groene lantaarns, die elk hun eigen machtsring bezitten, is al 3 miljard jaar oud, maar zoals het nooit was, wordt er nooit verwacht dat het zal rusten ...

Verhaal

  • Uitgavedatum: 24 juli 2020
  • land: Verenigde Staten van Amerika
  • Genre: superheld actiefilm-strips

De oecumenische politieagenten zullen opnieuw voor serieuze uitdagingen staan, en het leven van de Melkweg hangt als zodanig af van of ze in de strijd opstaan. Het gevaar is zo groot dat John Stewart en Hal Jordan zelfs over hun verschillen kunnen stappen en een tijdelijke alliantie kunnen vormen tegen een sterke tegenstander.

Het zal iemand blijken te zijn die eerder in de rangen van het Korps was geweest, maar zoals later bleek, verwarmden de Groene Lantaarns een echte slang op hun borst: deze man bleek een verrader te zijn en dreigt nu de hele vertrouwde wereldorde neer te halen. Overigens is deze zelfde Sinestro, die nu de gele ring van kracht bezit, en eerder bekend stond voor het trainen van nieuwe rekruten, waaronder Hal Jordan.

Hij heeft het Sinestro Corps van alle slimste superschurken van het heelal bijeengebracht en voert nu een oorlog tegen het Green Lantern Corps. Ook zullen de overgebleven verdedigers de galactische politieagenten redden: Guy Gardner, Kyle Reiner, Jade Scott en anderen.

Gezien de huidige samenwerkingsstrategie van DC - Warner Bros., zal dit hoogstwaarschijnlijk een band zijn over de teamstrijd van verschillende helden tegen kwaadaardige krachten tegelijk, waarna ze solo-albums voor elk, verschillende spin-offs en zelfs hun vervolg zullen uitbrengen. Dus als alles goed is, staan ​​we aan de vooravond van weer een krachtige franchise, klaar om onze aandacht te vestigen op bioscoopposters voor vele, vele jaren.

Cameraploeg en cast

Jeff Jones, de auteur van bijna alle strips van DC-stripboeken in het afgelopen decennium, evenals verschillende afleveringen van Smallville, Robotsyp en Blade, werken aan het script voor de tape. En Justin Rhodes, die ooit aan 'Assassins', 'Election Elections' en 'Terminator: Reloaded' werkte, helpt hem, en nu staat hij op het punt zich te tonen in de terugkeer van Robocop.

In de producentenpool, John Berg, die eerder Justice League, Elf en Meet Dave! Had uitgebracht, evenals Jeff Jones en Kevin Teren (Vicious Passion, Hope Never Fades, 99 Homes, onveranderd), Dead Girl ',' Birth of a Nation 'en anderen). En natuurlijk is Deborah Snyder een van de belangrijkste bestuurders van de DC-aanpassingslocomotief, die in de afgelopen jaren alle plotlijnen, cross-overs en soloalbums van dit merk heeft verwijderd.

Geruchten circuleren actief dat op de komende foto een van de legendarische ringen aan zijn vinger zal worden gezet door Mark Wahlberg. Tegelijkertijd is de tweede ring van Warner Bros. laat geen hoop achter om hetzelfde te geven aan Tom Cruise, die, keer op keer, erin slaagt om uit hun vasthoudende poten te glippen. Ofwel ontmoedigt hij dat hij het fundamenteel oneens is met het script, dan stelt hij enkele andere argumenten samen ...

Welnu, het feit dat de studio voor het verwarmen van pre-passie als een echte goeroe wordt beschouwd, is een feit. De meeste eenden vliegen uit zijn nesten. Trouwens, een van die geruchten is dat niemand minder dan Christopher McQuory, de constante metgezel voor de vervulling van 'onmogelijke missies' van lieve Cruise, de leiding zal nemen.

Bedenk dat in de speelfilm Green Lantern in 2011 de rol van Sinestro werd gespeeld door Mark Strong, bekend van zowel Kingsmen, Shazam, Brothers uit Grimsby, Before I Fall Asleep, Welcome to the Trap, Sherlock Holmes "," Kick "," Totals of lies "," Rock-n-roller "en vele, vele anderen. Het is dus mogelijk dat hij hier dit personage overneemt.

Maar Hal Jordan was Ryan Reynolds, de ster van de Deadpools, de X-Men, Ja, Nee, Waarschijnlijk, Voorstel, Amityville Horror, Buried Alive en Killer Bodyguards. Op dit moment is het echter bekend dat hij ronduit weigerde in de filmstrips te vertegenwoordigen in het beeld van iemand anders dan Deadpool. Hoewel, als het echt een volledige herlaadbeurt van de franchise zal zijn, waarom dan geen posters opfrissen?

Filmfeiten

Het is mogelijk dat Guy Gardner of Hal Jordan wordt gespeeld door Jensen Eccles, die in wezen naam maakte voor de serie Supernatural, en ook deelnam aan de opnames van Secret of Smallville, The Dark Angel en Days of Our Life. Ja, ja, je vergiste je niet, dit is dezelfde knappe Dean Winchester, de storm van alle vampieren, weerwolven, spoken en de aartsengel Michael bovendien.

Toegegeven, dit is het geval als hij niet overtuigd is voor de tweede reïncarnatie van Jason Todd, bekend als Robin / Red Hood, omdat dit hetzelfde universum is als de groene lantaarns, dus de studio zal natuurlijk proberen dergelijke betreurenswaardige overlays te vermijden.

Het gerucht ging dat Hal Jordan zou worden gespeeld door Chris Pine. Hij incarneerde echter liever in Steve Trevor in Wonder Woman en maakte daarbij zijn handen los voor verdere projecten. Daar was de rol eigenlijk eenmalig. Het kunnen ook Jake Gyllenhaal, Bradley Cooper, Armie Hammer of Joel McHale zijn.

Naast Mark Strong, beweert Luke Evans ook de rol van Sinestro te spelen - de zeer charismatische Dracula uit de laatste reïncarnatie van de film met dezelfde naam van dit opmerkelijke karakter van folklore, evenals de antagonist van de zesde Fast and the Furious.

De makers beloven veel paaseieren op Guardians of the Galaxy, People in Black en Star Trek.

Green Stern van John Stewart kan worden gespeeld door Lance Gross (Family Wedding, Meet The Browns, Family Counselor, The Pine Family House en anderen). Of misschien Idris Elba, bekend van de rollen van Kroll in "Star Trek", Heimdal in "The Torah" en de hele franchise van "Avengers", "Dark Tower", "Cool Measures", "Boy Raiders", "Prometheus", " Pacific Rim, enzovoort. Ja, zo worden de Avengers Green Lanterns ... De kandidatuur van Tyrese Gibson is ook mogelijk.

Trailer, videoteaser

Bekijk de video: The Hype Is Real for These Epic Upcoming DC Movies (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter